2777
2789
عنوان

چرا این روزها مردم اینقدر پز میدن به هم؟ که چی بشه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 70 پست

نه والا، دور و بر من که پر از آدمایی که فقطططططط مینالن از بدبختی و نداااری و....در صورتی که وضع مالیا توپپپپپپ

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خیلی بده هیچ چیز خاصی نداریم که بهش افتخار کنیم نه شغل حسابی.نه خونه و ماشین انچنانی.نه مساف ...

دقیقا هیچ چیز 

از اینا ک گفتی ندارم😁

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

حالا یه پزی هم من بدم 😎هفته پیش یه مسافرت کوتاه دو سه روزه رفتیم حقوقمونو همونجا تموم کردیم الان تا آخر ماه باید درودیوارونگاه کنیم 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...
نه خانم عزیز خیلی کار شایسته ای کردین که نرفتین . جای بی کلاس هاست. انشالا سفر امریکا و اروپا بری. د ...

شما جاهای درب و داغونش رفتی ترکیه خیلی قشنگه و برای مسافرتی که نخوایم زیاد هزینه کنیم عالیه جانم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
میترسم چش بخورن

یا اینکه میترسن یه موقع پول احتیاج داشتیم بهشون رو بندازیم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
2810