2777
2789
عنوان

چرا این روزها مردم اینقدر پز میدن به هم؟ که چی بشه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میخای بگی رفتی ترکیه

نه عزیزم

میخواست بگه خیلی باکلاسه و ترکیه رفتش اصلا مهم نیست!!!! 

اگه آمریکا و اروپا بره میترکونههه💃💃💃

ماها هم که نرفتیم از ننه قمر بدتریم😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه عزیزم میخواست بگه خیلی باکلاسه و ترکیه رفتش اصلا مهم نیست!!!!  اگه آمریکا و اروپا بره میتر ...

نه خانم عزیز خیلی کار شایسته ای کردین که نرفتین . جای بی کلاس هاست. انشالا سفر امریکا و اروپا بری. در ضمن انقدر منفی باف نباش

نه خانم عزیز خیلی کار شایسته ای کردین که نرفتین . جای بی کلاس هاست. انشالا سفر امریکا و اروپا بری. د ...

چی بگم والا😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واقعا منم بعضی وقتها به همین فک میکنم میبینم چیزی برای پز دادن ندارم چقدر ساده ام من

واقعا خیلی بده

هیچ چیز خاصی نداریم که بهش افتخار کنیم

نه شغل حسابی.نه خونه و ماشین انچنانی.نه مسافرتای خارجی خفن.نه پارتی و دور همی شیک.نه هیچییییز دیگه ای

هیچم خنده نداشت. چقدر منفی باف هستین. واقعا متاسفم براتون. مرده شور ترکیه رو ببرن. کاش اصلا نمیرفتم. ...

من اصلا به شما نخندیدم

به شوخی دوستان خندیدم

حالا چرا ناراحت میشی😐

2810