2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست

عزیزم من نمیدونم ماها ک اخلاق شوهرامو میدونم چرا یه حرکتی میکنیم ک کار ب اینجا بکشه من با اینکه خیلی زبون درازم ولی تا میبینم دیگه داره عصبی میشه لال میشم ک کار ب جاهای باریک نکشه.البته این حرفها فایده نداره چن روز خونت بمون بعد چن روز باهاشحرف بزن بگو اشتباه کردم سیمو کشیدم ولی رفتار تو اشتباه تر بود.وقتی میدونیم یه مرد دست بزن داره نباید خودمون بهونه دستش بدیم ک .الان یه چیزیت میشد میافتادی گوشه خونه بچه اتو کی نگه میداشت اونم میرفت سراغ یکی دیگه

ولی ب نظرم رفتار اشتباه اول از تو بود

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه بچست میگی تیوی رو خاموش کن؟خب میرفتی تو اتاق میخوابیدی

کارش اصلا درست نبود و وحشیانه رفتار کرد.اما کار تو هم واقعا احمقانه بودا.یعنی چی به هم با دستور صحبت میکنید؟همونجور که تو دوست داری بخوابی اونم دوست داره تیوی ببینه.حق اینکه بگی صدارو کم کن داری.اما اینکه بگی خاموش کن واقعا خودخواهانست.رفتار اونم که کلا هیچ حرفی نمیمونه زد راجع بهش

ببخشیدواقعا دیونه ای😮 پاشوبروبابات مردک زده توروهم میگه نمیخواست واس چی وایسادی؟؟

دخترم چی😭😭😭😭

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

شاید بهتر بود می‌ذاشتی فوتبالشو ببینه بالاخره خودش خسته میشد تلوزیونو خاموش میکرد. فک میکنم خیلی بهش گیر دادی. شایدم دلش از چیز دیگه ای پر بوده دنبال بهانه بوده ک اینجوری سرت خالی کنه

اون یه برگ برنده داره.دخترتون.میدونه شما به خاطر اون اقدامی نمیکنید.ولی عزیزم.حق با پدرتونه.الان بچت ...

رفتار شوهرش بد بوده. ولی یه طرفه نمیشه قضاوت کرد خودش هم رفتارش بچگانه بوده

در اینکه شوهرت وحشیه شکی نیست ولی جلو خواهرات تحقیرش کردی با این حرکتت! مگه کوچولوئه شوهرت براش تعیین تکلیف میکنی شما برو بخواب 😐 فقط کافی بود صداشو کم کنه 

ب حرف خانوادتم گوش بده وگرنه بی پشت و پناه میشی 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

ای بابا این مردا چشونه دیگ باید قبل عقد ب نظرم برگه ی حق توحشو بزاری جلوشون امضا کنن تا قباله و خرید 😐

البته میدونی ب شرایط سخت این روزای زندگیم بستگی داره ها اعصابا ضعیف شده

ولی برو یا شکایت کن یا خونه ی بابات دختر کوچیکه باید کنار خودت باشه قانونا اونم ببر

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
واه پاشو برو شوهرت چندسالشه؟

۲۲

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘