2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست

بزار پدرت ازت حمایت کنه والا همینطور این روند ادامه پیدا میکنه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون یه برگ برنده داره.دخترتون.میدونه شما به خاطر اون اقدامی نمیکنید.ولی عزیزم.حق با پدرتونه.الان بچتون کوچیکه این همه تنش تو خونه هس.بزرگ بشه میدونین چقد اسیب میبینه؟به خاطر دخترتم شده باید بترسونیش .نباید اجازه بدی اینقد گستاخ و پرو باشه

خوب دخترتو بردار ببر 

اخه اجازه نمیده یه بار خواستم دخترمو ببرم اجازه نداد

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

چرا تو این زندگی هایی ارزشی براتون قائل نیستن کتکون میزنن میمونید اخه مگه زمان قاجاره ک زن بزنی زورتو ب رخش بکشی تو این وضعیت بچه میخایید چکار وقتی زندگیتون مشکل داره

پاشو برو 

بلاخره این اتفاق دوباره تکرار میشه الان بری خیلی بهتره شاید یه مدت از دخترت دور بمونی بلاخره الان یه بچه داری

امروز نری 

فردا میری پاشو برو گلم برو فقط

بگو تموم همه چی

اونم یه بچه کوچیک گردنشه

زنشو سر هیچی طلاق نمیده

برو یه دقیقه هم نمون گوش بده حرفموووو🤓