2777
2789

بچه هایه جوونی داریم بیماره توروخدادعاکنیدشفابگیره  

برای گرفتاری بابام دعاکنیدالهی هیچ وقت گرفتارنشید  

به نیت همتون ایت الکرسی میخونم  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@marjanh     @hanaghanoom     @afrudit     @rahilam_man &nbs ...

سلام عزیز دلم 

امیدوارم تمام بچه های نی نی سایت که حاجتی تو دلشونه ب زودی براورده به خیر بشه مخصوصا شما و ویهانمهر عزیزم و فرانک عزیزم انشاالله خیر ببینید که همیشه بانی خیر و خوبی هستین 

با نام و یادخدا شروع میکنم.گروه بنفش 💜💜💜 قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن هدف ۷۰ 💪💪💪💪من میتونم به هدفم برسم 
@shokouh۳x     @__ariell__     @پریساباربی     @یاااالله &nb ...

مرسی مهربونم

اسی جونم سپاس

برا عاقبت بخیریم و حفظ ابروم وعا کن و انشالله ب زودی زود برم خونه بخت وخوشبخت بشم +بخت دو نفر ک مده نظرمه الهی ک خوشبخت بشن

سلامتی خودمو خونوادم

@خداگونه     @ویهانمهر    لطفا برای شفای خواهرنازنینش دعاکنید @سینوس &nbs ...

حتما عزیزن انشالله زودی سلامتیشونو بدست بیارن

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
الهی خودتون ب بهترین شکل ممکن ب آرزوهاتون برسید

خیلی ممنون عزیزم

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

اسمم سوگند هستش

لطفا واسه امضام صلوات بفرستید 💔دعا كنيد براي اينكه بتونم مادر شم  اگه اين ماه نشه ماه بعد بايد برم iui😢

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اسمم سوگند هستش لطفا واسه امضام صلوات بفرستید 💔دعا كنيد براي اينكه بتونم مادر شم  اگه اين ماه ...

چشم همین الان دعا کردم براتون

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
چشم همین الان دعا کردم براتون

منم دعامیکنم هرحاجتی داری روا شه ان شاءالله ب تمام خواسته هایی قلبیت برسی دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
منم دعامیکنم هرحاجتی داری روا شه ان شاءالله ب تمام خواسته هایی قلبیت برسی دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️

ممنون عزیزم ایشالا قبل من شما  

@27دریا     @گلابتوننن     @گلابتون_خانوم     @مامانبزرگپانیذ ...

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین 

خدایا شفا بده همه بیماران را الهی آمین 

خدایا باز کن گره از کار همه الهی آمین 

خدایا شاد کن دل ناشاد همه را الهی آمین 

خدایا ناامید نکن امیدواران را الهی آمین 

خدایا نظرت از ما برنگردد الهی آمین 

خدایا کسی پشت دربسته قرار نده الهی آمین

خدایا باز کن بخت بسته دختران وپسران راالهی آمین 

خدایا سبز کن دامن منتظران فرزندرا الهی آمین

خدایا عاقبت بخیر کن فرزندان چه دختر وچه پسرراالهی آمین

خدایا این عزیزان من با امیدی اومدن درخونه ات دست پر بدرقه شون کن الهی آمین......همه بگین الهی آمین 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
2810