2777
2789

سلااااااااام دوستای گلم

دیشب خیلی از تاپیکم استقبال شد خودمم خیلی حس خوبی گرفتم از اینکه انقد شماها مهربون هستین و برای من دعا کردین منم برای تک تک تون دعا کردم و صلوات فرستادم

همونطور که میدونین دعا در حق هم دیگه باعث تسریع در اجابت میشه

اگه حوصله ندارین کامنت بذارین این پست رو لایک کنین تا منم بدونم برام دعا کردین و براتون صلوات بفرستیم

اگرم دوست دارید مشکل تونو بنویسید تا برای مشکلاتون دعا کنیم 

تازه اگه کامنت بذارین به نفع تونه چون اینجا جز من خیلیای دیگه میان لایک تون میکنن یعنی که براتون دعا کردن

چون دیشب چند مورد اینطوری اتفاق افتاد و منم خیلی خوشحال شدم از این بابت

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

تروخداااا برای منم حسابی دعا کنید

اصلا هرکی این پستم رو میبینه به نیت حاجت قلبیم یه صلوات مهمونم کنه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برات صلوات میفرستم🌹

توروخدا برای منم دعا کنید اسمم مریمه خیلی حالم بده خیلیییی زیاد دعا کنید خدا خودش کمکم کنه انقدر پیچیدست مشکلم که اصلا نمیدونم چی بگم شماها برام دعا کنید خدا خیرتون بده 😔

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خواهش میکنم واسه من دعاکنید خیلی خستم😔😔🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

هر کیو لایک کردم بدونه که هم صلواتشو فرستادم هم براش دعا کردم

اسم کاربری تونو تو دلم میگم و براتون دعا میکنم دوس جوووونا

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

خدا ایشالله به تموم مستاجرا خونه بده،به اونایی که بچه میخوان بچه ی سالم و صالح بده،اونایی که دنبال درآمدن روزی حلال قسمت کنه،مریضارو شفا بده،عزیزانمون صحیح و سالم باشن.الهی آمین

منم اگه صلاح خدا باشه به خواسته ی دلم برسم انشالله

دوست عزیزم 

@باشکوه     بیا

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الهم صل ...

مرسی عزیزم امشبم شرکت کردی

من دلم روشنه خدا بزرگه

2810