2777
2789
سلام به همه
امروز کرم پاتیسیه رو درست کردم شوهرم که خیلی دوست داشت روش رو هم با پسته تازه تزئین کردم مانلی هم با کلی بازی و ادا 5 6 قاشق خورد .
پگاه جون بچه ها از اون نظر می گن کلوپ بزنیم که خودش به روز بشه حالا مگه کلوپ زدن ظرایط خاصی می خواد که اینقد همه با یه حالت خاصی موافقت می کنن ؟
فرناز جون آندیا شبیه باباش بود اما خیلی از زیباییهای مامانش رو هم گرفته عزیزم
سلام.
نیلو جون عزیزم من مشکلی ندارم که. من فقط گفتم که مامانهای اینجا همیشه آنلاین نیستند که بخوان با هم صحبت بکنند. اکثراً اینجا یک نفر آنلاینه که حرفهاش رو مینویسه و بقیه میخونند و بعداً نظر میدن.
من مگه گفتم مشکلی دارم؟
گفتم که رأی من ممتنع هستش. نظر خاصی ندارم.
بعدش هم آدمها همیشه وقتی به یک چیزی عادت میکنند عوض کردنش با یک چیزه جدید براشون سخته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پگاه جونم منطور خاصی که به شخض تو نداشتم عزیزم کلا می خواستم بدونم مگه کلوپ شرایط خاصی داره اخه بیشتر بچه ها یه جوری موافقت کردن که من برام این سوال ایجاد شد که نکنه باید شرایط خاصی داشته باشه عزیزم. مثلا همین که می گی ادم به یه چیزی عادت می کنه می خوام بدونم مگه کلوپ چزوریه نه اینکه بگم شما مخالفی عزیز.
سلام. مرسی از ابراز لطفتون .امیدوارم همه ی ما مانای مردادی وغیره شاد وسلامت باشند.از راهنماییتون ممنون باشه هفته ی دیگه براش تولد حسابی میگیرم شرمنده بشه. نیلوفر جون دیدی من احساس اشتراک خلق و خو می کردم پس ماه تولد شما هم مثل ماست.تندرست باشید.
مهتاب جون و فرناز جون چون میدونم دخملای شما هم بد غذا هستند این تجربه ی مفیدم رو به شما هم میگم بلکه به کار بیاد. تو همین سایت از مامانی خوندم که دکتر نی نی اش گفته بود که بعضی بچه ها بی اشتهایی صبحگاهی دارند پس قبل از بیداریشون بهشون شیر بدهید و تا 4 ساعت هیچ چیز ندهید بعد ناهار براشون بیارید البته روزهای اول اون غذاهایی که دوست دارند بعد ببینید چقدر با میل می خورند. من به شخصه تا ساعت11 دنبال پریماه می کردم تا صبحانه بخوره وتوقع داشتم 2ساعت بعد ناهار بخوره البته دیزاز خواب بیدار میشد ولی الان حدود ساعت 9 6 پیمونه سرلاک رو در 180 تا اب می ریزم با4 پیمونه شیر وتو خواب بهش میدم می خوره .همون صبحانه. بعد وقتی بیدار شد تا 4-5 ساعت بجز میوه یا ابمیوه چیز دیگه ای بهش نمیدم وگوش شیطون کر غذاش رو بهتر می خوره . اگر دخملای شما هم شیشه می خورند از مقدار کم امتحان کنید شاید جواب داد.
سلام سلام. من هر شب که دیر میخوابم رونیا صبح زود بیدار میشه. دیشب 1 گذشته بود که کارهام تموم شد و خوابیدم صبح رونیا خانم هشت و بیست دقیقه بیدار شد و هی صدا کرد مامان مامان. مجبور شدم بیدار شم
سلااااااامممممممم.خیلیییییی عقبم الانم نمیرسم پستا رو بخونم.مامانم افطار مهمون دارن و باید برم اونجا.دیروز صبح هم با 2 تا از دوستای نی نی سایتی رفتیم پارک و بچه ها کلی شیططونی کردن بعد هم خونه مامانم و خلاصه نرسیدم بخونم.دلم براتون تنگ شده.تا فردا.
سلللامممم.
بچه ها کلی اعصابم خورده من دیشب همه وسایلمونو جمع کرده بودم امشب بریم شمال یه کار برای شوهرم پیش اومد همه چی کنسل شد ...
راحیل جون خوش بگذره بهتتتت....
پگاه جون امیدوارم مهمونی بهت خوش بگذره....
مامان پریماه من خیلی وقته که دارم اینکار ومیکنم تازه یه وقتایی بردیا ناهارش رو ساعت 3بعداز ظهر میخوره ...قبلا من همش باهاش کلنجار میرفتم اما الان دیگه خودش میگه غذا بده....
سلام
پگاه جون من هم از وضعیت خوابم ناراضیم البته من از خواب زیاد ناراضیم. من و دخترم از ساعت 1 شب می خوابیم تا 11 صبح که خیلی زیاده البته هستی ساعت 7 صبح یک بار شیر می خوره. که اون رو هم به علت تنبلی مامان خواب آلود پدر سحر خیز براش درست میکنه. اینجوری با اینکه خستگی کاملا از تنم در میاد ولی تا بیدار شم و دور خودم بچرخم ظهره و اگه خریدی داشته باشم نمی تونم برم بیرون آخه می ترسم هستی گرما زده بشه. از طرفی اینجوری خوابیدن باعث شده من و همسرم وقت خیلی کمی برای با هم بودن داشته باشیم . کلا ساعت خواب دو تا مون اصلا بهم نمی خوره. چون شوهرم صبح زود بیدار میشه و میره سر کار شب هم زود می خواد بخوابه و از طرفی من تا کارهای خونمو بکن و کار های هستی رو بکنم ساعت میشه 1 یا دو نصفه شب. خیلی بده. خیلی وقتها احساس می کنم که دلم برای شوهرم خیلی تنگ شده با اینکه با هم توی یک خونه هستیم ولی شدیدا دلم براش تنگ میشه.
مامان پریماه جون ممنون. من هم چند وقتیه که همین روشی رو که شما گفتین انجام میدم . خدا رو شکر خوب هم بوده البته بیشتر بد غذایی هستی فکر می کنم اول به خاطر دندون در آوردنش و بعد هم به خاطر ویتامین ها و مکمل های زیادی بود که بهش میدادم.
راستی پگاه جون من از روغن زیتون بی بو استفاده می کنم و وقتی خمیر آماده شد اصلا نه بویی میده و نه اصلا متوجه میشی که توش روغن زیتون بوده . البته فکر می کنم روغن مایع هم همینجوری میشه و خیلی فرقی نمی کنه