2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662753 بازدید | 13977 پست
منم رفتم سونو و گفت دختره ولی تا یک ماه دیگه قطعی قطعیش معلوم میشه.
الحمدلله همه چیزش خوب بود،یکم هم رفته بود بالاتر،دستشو زده بود زیر چونشو داشت به حرفای ما گوش میداد.
خیلی دکتر خوبی بود همه چیزو به من و همسرم توضیح داد و نشون داد،که دوتامون به زور جلوی گریمونو نگه داشتیم.
منم چون سزارین رو ترجیح میدم دوست دارم 17 ربیع به دنیا بیاد.
ضمنا رفتم براش یه ست 12 تکه نوزادی گرفتم که دلمونو برد.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
سلام بچه ها .
الهام جان تولدت مبارک عزیزم.

یاس نقرهای جون تبریک میگم. فعلا که تعداد دخترا بیشتر از پسراست. درسته؟

مهراوه و سعیده و الی و تلاطم جان خوبین؟ نی نی ها خوبن؟

خوشحالم همه دوباره دور هم جمع شدیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو سونو من نوشته جفت پایینه. طول سرویکسم هم 34 بود.

نگرانم دکی بگه باید بدوزی مثل مامان فندق جان. واسم دعا کنین. وقت دکی هم 14 دارم.

مهراوه جان طول سرویکسو واسه شما تو سونو ننوشته بود؟
ندا جان نمیدونم زول سرویسک رو با چه عبارتی مینویسن
مشخصات جفت را برای من اینطور نوشته:
محل:درر دیواره خلفی میانی رحم
ضخامت :20 میلی متر
مایع آمونیاک :طبیعی
نمیدونم طول سزویسک همین ضخامته یا نه

یاس نقره ای منم تبریک میگم نی نی ات دختره؟

الهام جان منم تولدتو تبریک میگم .جدا به نظرت اسمی که گفتم قشنگه
وایی چه خوب خوشحال شدم
neda جون فقط به این اکتفا نکن... سونو وازینال دادی یا شکمی؟ برای منو وازینال گفت 33 شکمی گفت 36 البته وازینال رو دکتر خودم انجام داد که خوب متخصص زنان زایمانه سونوگراف که نیست.... من که اهمیت نمی دم چون همه می گن زیر 30 یا 25 کوتاهه... ضمنا همکار خودم فقط شکمی داده اونم مثل من انارکی رفته بود که گفته 36 و خوبه.. منم شکمی رو پیش انارکی اندازه زدم... دکتر همکارم گفته بود بعضی از دکترا به خاطر پولشم که شده این استرس رو می اندازن تو دل مریض که بره بدوزه... البته می دونم که یه حاشیه اطمینان هم ایجاد می کنن اما سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن...

مهراوه جون برای تو رو اندازه نزده 20 نمی تونه طول سرویکس باشه... چون خیلی کمه..
اره مهراوه جون به نظر من که قشنگه تازه مهم اینه که تو و باباییش دوست داشته باشید و بدونید براش مناسبه

مامان فندق و ندا جان
طول سرویکس منم کوتاه بود 27 میلی تو هفته9 ولی با استراحت و دارو شد 30 میلی که دکترم گفت مناسبه و نیازی به دوختن نیست. دکتر لباف که یکی از با سابقه ترینای تهرانه تازه مال شما که بیشتر از منه
مرسی الهام جون از اطلاعت... راستی یادم نیست شما بودی که تو همون هفته های اول نوشته بودی که طول سرویکست کوتاهه و باید بدوزی؟ من احساس می کنم هر چی حساس تر باشی بدتره... یکی از همکارای من با طول 37 دکترش گفته بود باید بدوزه، اونم واسه اینکه خیالش راحت بشه رفته بود دوخته بود....

تلاطم جون نی نی منو گفتن دختره....
سلام.

مامان فندق و الهام جون ممنون از اطلاعاتتون. مهراوه جون منم با مامان فندق موافقم اون طول سرویکس نمیتونه باشه.

ممان فندق جان منم رفت پیش انارکی شکمی هم اندازه زد.
سلام بچه ها.
الهام جان تولدت مبارک. چه حس خوبیه. اینکه آدم تولدش رو با نی نی که تو دلشه قسمت می کنه. ایشاله 120 سالگی ات. ب
چه ها من کنجکاو شدم و رفتم همه سونو هام رو دیدم. البته 2 تا بیشتر نبود. هیچ کدوم طولی سرویکس نبود.
ندا جان فکر کنم سه ماهه دومه مال هفته 15 تا 18 باشه. شما هفته چندمی؟ دکتر به من گفت هفته 24 باید سونو سلامت جنین بدم. سه ماهه دوم رو واسه من ننوشت. گفت سری دیگه واست می نویسم.
بچه ها خوش به حالتون. می مطمئن نیستم که نی نی دختره یا پسر:(
راستی الی کجاست؟
سلام بر همگی نمیدونم منو به یاد دارین یا نه من هم احتال زیاد مامان اسفندی هستم اخه دکتر 3اسفند برام زده قابل توجه تلاطم جان من هم اهواز زندگی میکنم
خانمی شما هفته چندی ؟دکترت کیه ؟ جنسیت نینی مشخص شد ؟
من هفته 19 هستم . دکترم خانم سیما زمانیان. جنسیت نینی هم هنوز سونو نرفتم خیلی واسه جنسیتش استرس دارم انشالله که سالم باشه منو شوشو اعماق قلبمون پسر دوست داریم تا ببینیم خدا چی میخواد.
راستی شما سونوگرافی خوب کجا رو پیشنهاد میکنین؟
چون من 3/4ماهه اومدم اهواز زیاد اشنا نیستم
ممنون میشم جواب سوالامو بدی..............
خدارو دوست دارم واسه اینکه تورو بهم داده**خدارو دوست دارم چون عاشق بودنو یادمو داده
مهراوه جون سلام... اینو فقط برای تو می نویسم... فرض کن برای نی نیت تولد گرفتی و یکی از دوستات هم که نی نی شو از دست داده برای جشن به خونت اومده... فکر می کنی اگه بری و بهش بگی چون تو تازه نی نی تو از دست دادی بهتره بری بیرون تا نارحت نشی... کار درستیه؟
کاری که با من کردی؟
به من گفتی سپیده جون بهت پیشنهاد می کنم تو این تاپیک نیایی و از هر چی که به بچه مربوط می شه حتی مغازه لباس بچه فروشی فاصله بگیری...
منم رفتم ولی تو دلمو شکستی می دونی...
اما همون روزها هم بخشیدمت چون می دونم نیتت بد نبوده فقط بد بیانش کردی...
منو یادتون هست خانوما... نی نیم فراموش کرده بود قلبشو بیاره برگشت بهشت... زودی هم می یاد تو دل مامانش...
دکترم گفته از آبان می تونم دوباره اقدام کنم...
اومدم از سلامتی شما و نی نی گولوهاتون مطلع بشم... خوشحال بشم و برم ... چون مهراوه جون منو از اینجا یه روزی... بیرونم کرد
خوشحالم همه تون خوبید... مراقب خودتون باشید....بوس............... بای بای