2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662753 بازدید | 13977 پست
الی جان بتای من روز 31 پری بالای 250 بود
وای الی جان از پایان نامه ام پرسیدی ،پی بگم گه هنوز کلی کار دارم ،همسرم شرط کرده بود که از اول مهر نرم سر کار و بشینم پای کارای پایان نامه تا تموم شه -واز شانس من اوضاع کار بهم ریخت واحدی که توش بودم منحل شد وباید حتما توی شرکت جا به جا میشدم
اما چون قرار داد من تا آحر شهریور بود عملا احکم اتمام کار برام اومد_پاره وقتی بودم یعنی قرار بود از اول مهر تمام وقنم کنندکه اوضاع شرکت اینطور شد
حالا اپه صبر کنم تا کارم تموم شه و برگردم دیگه هیکلم تابلو میشه و دیگه هیچ یک از واحدا قبولم نمیکنند
شما چکار میکنی الی جان
الهام جان شما چطورید خوبید؟ نی نی خوبه؟
سلام بچه ها.
همه خوبید؟ خدا رو شکر که فیلتر سایت رو برداشتن. تو این مدت خیلی می خواستم باهاتون حرف بزنم و راهنمایی بگیرم.
بچه ها من حدود 2 هفته پیش 2 روز خونریزی سبک داشتم و تا دوشنبه هفته ی پیش لک بینی دکترم 10 روز استراحت مطلق با نیفیدیپین و شیاف سیکلوژست داد. الان خدا رو شکر لک نمی بینم ولی هنوز زیر دلم سمت راست درد میکنه .بچه ها خواهش می کنم اگه اطلاعاتی و یا تجربه ای در این مورد دارید بهم بگید. آخه دکترم منو خیلی ترسوند گفت 50-50 که... الانم استراحتم رو 1 هفته دیگه تمدید کرده ولی من امروز اومدم سرکار آخه تو خونه همش فکرهای بد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرناز جونم نگران نباش من یه بار هفته 9 یه بارم هفته 13 بلک بینی داشتم .ولی سونو و کنترل دهانه رحم میگفت که هیچ مشکلی نیست ولی بار دوم خونریزی اونقدر زیاد بود که از نوار استفاده کردم تا دوهفته بعد هم لک بینی داشتم ... خدارو کر الان قطع شده .بار اول دکترم شیاف پروژسترون داد اما بار دوم هیچی فقط استراحت اونم نسبی... بعد از 10 روز هم اومدم سرکار.. منم زیر دلم سمت راست درد میکنه بعضی وقتها ..فکر میکنم مشکلی نباشه و به خاطر رحم هستش که داره به اصطلاح خودمون جا باز میکنه ..دیشب دکتر بودم و گفت مشکلی نیست ولی استراحت کن ... واسه 18 همین ماه هم سونوی جنسیت دارم به امید خدا ..نگران نباش عزیزم ..اگر سونوت مشکلی نداشته و جنین و جفت سرجاشون بودن پائین نیومده بودن و خونریزی نکرده باشه جفت یا دهانه رحم وا نشده باشه مشکلی نیست .. ..من که مدت لکه بینیم خیلی بیشتر از تو بود.وکل به خدا ..
منم این مدت خیلی ترسیدم ولی دیگه بعدش به خودم گفتم اگر قسمتی از این بپه داشته باشم هیچ خونی نمیتونه ازم بگیرتش اگر هم خدای نکرده مقرر شده باشه که اتفاقی بیوفته راضیم به رضای خدا.. خدا خودش بهتر از ما میدونه چی واسمون خوبه چی بد.. اینطوری به آرامش رسیدم و استرس رو از خودم دور کردم..
سلام فریناز جان
خوشحالم که باز شدن سایت باعث دوباره از حال هم باخبر شیم
من در مورد خونریزی خیلی شنیدم اینکه خیلی از خانمهای باردار به این حالت دچار میشن
دونستن اینکه برای دیگران خخطری پیش نیاورد شاید تا حدودی باعث خاطز جمعیت بشه
فقط خیلیییییییییییی مواظب خودت باش

تلاطم جان خوبی؟نی نی چطوره؟
فریناز جون امان از دست بعضی از این دکترا...خدا رو شکر دکتر من خدای انرژی مثبته...آخه یعنی چی میگه 50-50؟نه بابا بی خود کرده...تو همین تاپیک ببین چند تا از بچه ها لکه و خونربزی داشتن؟اوایل حاملگی رایجه......بد ترین حالت اینه نی نی پایین یا جفت سر راهی و پایین باشه ...که در این حالت استراحت مطلق میدن و جفت و جنین تثبیت میشه....اصلا نگران نباش فقط کارا سنگین نکن ..خیلی دولا و راست نشو.....و استراحت کن تا 2 هفته.....جاری من ماهه 2 خونریزی شدید(از لکه گذشته بود) و دل دردای شدید شکمی داشت ...20 روز خوابید و پروژسترون مصرف کرد و خوب شد....من دکتر تا هفته 14 روزی یه شیاف نوشت...واسه همه هم می نوشت (با اینکه من مشکلی نداشتم)....بعد که صدا قلب نی نی رو تو هفته 15 شنید قطعش کرد...........
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
مهراوه جان منم کاری نکردم....از اواخر مرداد تا اواخر مهر استاد من بیمارستان بستری شده....هنوز پروپوسال هم ننوشتم.......استاد اوایل آبان می آید تازه.......تازه دیروز باهاش تلفنی حرف زدم بیچاره مریضه...همین 1 استاد هم تو این زمینه وجود داره......استاد به من گفت وقتی اومدم کارا رو انجام میدیم ...الانم خیلی دیر نیست...تو هم نگران نباش........فقط من روم نمیشه با این شکم برم دانشکده .....غصه ماه های آخر و می خورم ...البته من ماه 9 دیگه نمیرم دانشگاه .............وقت داریم.....من که کارام همش تو آزمایشگاهه........
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
اره الی جون بعضی دکترا بی خودی توی دلو خالی میکنن. دکتر منم خیلی خوبه..خدارو شکر..
شما 24 میری واسه تعیین جنسیت نه؟ من 18 نوبت دارم اگر نینیگولو شیطونی نکنه و رخ نشون بده مشخص میشه ایشالله که چی تشریف دارن..قربونش برم الهی..