2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662753 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم لینک تایپیکها رو میذارم:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=27795
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=6474&PageNumber=16
ساینا جان من که همینطوری رفتم مثل اینکه از یه زمانی به بعد به دلیل اینکه ساک بزرگ میشه نیازی به
پربودن مثانه نیست
اما بازم از مرگزی که میری بپرس
ساینا جون من که رفتم نیلو سونو ان تی گفتن باید مثانه نیمه پر باشه واسه اینکه تصاویر واضح تر باشه. حتی مال بعضی ها رو که می فهمید پر نیست می گفت برن بشینن و آب بخورن. چرا باید مثانه پر باشه اما نه اونقدر که نتونی سونو رو تحمل کنی...
سلام صبح به خیر متشکرم مهرواره از مطالب آموزنده ای که روی سایت گذاشتی بچه ها من تاریخ احتمالی زایمانم 2 فروردین است ولی خدا کنه توی اسفند دنیا بیاد دوستای خوبم شما چه غذاهایی رو بیشتر می خورید
ملی جان ببخشید در مورد اون دهان شویه جوابتو یادم رفت بدم
من که استفاده میکنم راضی ام خوب قطعا مثل آب که نیست اما خوب تند و آزار دهنده نیست
من با اینکه تا حالا هیچ خمیردندونی رو نتونستم تحمل کنم (حتی خمیر دندان کودک) اما نسبت به این دهان شویه
هنوز حساسیتی پیدا نکردم
اما خوب حساسیتها افراد مختلف با هم فرق میکنه به خصوص خانمهای باردار که ممکنه ویارهاشون بر عکس هم نیز باشن

هلیا جان به سلامتی پس احتمالا نی نی تو هم اسفندی میشه
اما چرا اینقدر دوست داری نی نی ات اسفندی باشه
به خاطراینکه خودتو همسرت اسفندی هستید یا اینکه تعطیلات عیدت درگیر زایمان و....نشه
انشالله هرچی خیره وخدا صلاح بدونه
مهرواره جون به خاطر اینکه من و باباش اسفندی هستیم من کارمند دانشگاه هستم الا موقع خوبی حامله نشدم توی تعطیلات عید و تابستان من مرخصی زایمان هستم ناشکری نمی کنم انشاءالله سالم باشه
حال عمومیت چطوره مهرواره جون شما هم شاغل هستی
سلام دوستای عزیزم... امیدوارم همتون به همراه نینی های نازتون خوب و شنگول و ترگل ورگل باشین..
ما هم خوبیم..دیروز بعد از ظهر سونوی ان تی داشتم و خدا رو شکر مشکلی نبود ..حالا فقط مونده ازمایشهای غربالگری طبق سونو من الان 12 هفته و 7 روز هستم فردا وارد 13میشم...اما به حساب پری امروز 13 هفته و یک روز هستم..
مرسی مهراوه جان من نتونستم حتی همون جوش شیرین یا نمک رو هم قرقره کنم خیلی برام سخته حالا ببینم چی میشه تازگیا سعی میکنم همزمان با مسواک یه کار دیگه انجام بدم شاید حواسم پرت شه :)

راستی بچه ها دیروز دکترم برام سونوی کیت‌ (تو مطبش)‌ انجام داد که صدای قلبشو شنیدم بهم گفت که همون هفته 16 برم که دیگه صد درصد بهم بگن جنسیتشو. گفت اگه خطا داشته باشه خودم ناراحت میشم بعدن.

همین دیگه!! سونو هم موند واسه 5 شنبه دیگه که میام تهران...

راستی دکترم رو خوردن خربزه و انجیر واسه قند طبیعی و بالاشون خیلی تأکید کرد و همینطور شیره انگور و شیره خرما که به جای شکر تو فرنی هم میشه استفاده کنیم و خیلی بهتر از شکر معمولیه
راجع به شیر هم چون ممکنه مواد نگهدارنده ای چیزی داشته باشه که مضر باشه دکی گفت حتمن یه خرما بعدش بخوریم که اثرت بدشو از بین ببره.
تلاطم جان .........به سلامتی
انشالله همه چیز به خوبی پیش بره
ملی جان........ ممنون که توصیه های دکترت رو بهمون میگی من خربزه خیلیییییی میخورم
و به همون نسبت هم معذرت میخوام چند بار از سر شب تا صبح باید از خواب بیدار شمو....
شنیده بودم خوبه
خیلی خوبه که هر کدوم از دوستان مطلب جدیدی میشنود یا میخونند بیاند اینجا بقیه را هم در جریان بذارن
هلیا جان......خوش به حالت کارمند دانشگاهه من یه مدت توی دانشگاه کار میکردم یه مدت مسئول آزمایشگاه و یه مدت هم تدریس... هرچقدر وقتمو میگرفت خسته نمیشدم عاضق کار در دانشگاه بودم
الان تو یه شرکت مهندسی کار میکردم اصلا به کار وزندگیم (از همه بدتر به پایان نامم)نمیرسم
قدیما وقتی بزرگترا میگفتن بهترین شغل برای خانمها دبیری و تدریس توی دانشگاه بهمون بر میخورد که مگه ما چی کمتر از آقایون داریم
اما حالا دارم میفهممم...اونم با این فسقلی توی شکم
ایرانا جان نگران چی هستی
انشالله همه چیز خوب پیش میره
راستش هفته 13 خیلی زوده برای تشخیص جنسیت هرچند برخی دکترا خیلی خوب میتونن تشخیص میده
احتمال اشتباه زیاده
من تا از دکتر سونوی ام(خانم دکتر برادران) پرسیدم نی نی ام دختره یا پسر شروع کرد به دست و پا زدن که خودشو نشون نده
قربونش برم خیلی با حیاست!!!!(:
دکتر فقط گفت احتمال پسربودنش بیشتره منم اول مهر نوبت سونو دارم صبر میکنم تا اون موقع