2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما اصفهان زندگی میکنیم آزمایشگاه دکتر شریفی رفتم اول چهارباغ بالا من الان هفته یازدهمم.اگه تهرانی بیمارستان تخصصی زنان و زایمان صارم تهران معروفه و میدونم که تمام این آزمایشها رو انجام میده
بچه ها جون سلام. منم امروز رفتم آزمایش و سونو nt.
این سونو و آزمایش اجباری نیست ولی بهتره که بدیم . برای کسایی که فامیلند یا سنای بالا دیگه واقعا لازمه...
تو این آزمایش و سونو یکسری ناهنجاریهای جنین بررسی می شه. توی این سونو مایه پشت گردن جنین رو اندازه می زنن و تمام اجزای بدنش رو اندازه می زنن. توی آزمایش هم که گفتم بررسی می کنن که احتمال سندروم داون چقدر وجود داره. ضمنا تا اونجا که من می دونم سونو و آزمایش باید یکروز انجام بشه چون با هم مقایسه می شن. چون هر روز اندازه جنین در حال تغییره اینا باید بدونن که مثلا امروز که دور سر جنین فلان قدر بوده با یکسری از فاکتورهای خونت و اون روز خاص هماهنگ هست یا نه.
من تاریخ آخرین پریم 11 خرداد بود. از آزمایشگاه نیلو که وقت گرفتم دقیقا واسه امروز وقت داد و گفت که امروز 12 تموم می شه.
سلام بچه ها.نی نی هاتون و خودتون خوبید؟
من این چند روز حالم زیاد خوب نبود نتونستم سر بزنم.
آخر این هفته 12 هفته ام تموم میشه و امروز وقت دکتر دارم.
بچه ها من هنوز نتونستم دکتر مناسبی پیدا کنم دکتری که پیشش میرم خیلی خوبه ولی هزینه زایمانش به نظر من بالاس.تعریف دکتر شریعتی رو تو بیمارستان میلاد شنیدم یه روزم صبح رفتم اونجا ولی موفق نشدم وقت بگیرم. دکتر قاضی زاده تو بیمارستان بهمن رو هم بهم معرفی کردن و دکتر نادری تو بیمارستان صارم. دوستان اگه اطلاعات در مورد این دکترا و بیمارستان ها دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
فریناز جان من میرم صارم پیش دکتر نادری. فعلا که مرخصی 13 مییاد. ولی میگن دکتر خوبییه.

تو همین نی نی سایتم یه تاپیک در موردش هست اگه سرچ کنی پیدا میکنی.در مورد بیمارستان هم که به نظر خوب مییاد.
این شماره بیمارستان 44670888
اگه سوال دیگه داشتی در خدمتم.