2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
مژکان جون 12 هفته ام تموم شده. دکترم دکتر نادری تو صارمه. رفتم بیمارستان پارس. اول سونو گرفت بعد آز خون که گفت احتیاج نیست ناشتا باشی.

مهراوه جون ممنون از کمکت. من رشته ام حقوق و پارسال درسم تموم شد. شما از کی شروع کردین به خوندن؟ نمیدونم میترسم بخونم و نتونم برم سر جلسه زحمتام هدر بره.
ندا جون تاریخ زایمان منرو 18 اسفند داده....
ایرانا جون جنسیت مال من که معلوم نشد. البته فکر می کنم دستگاه های پیشرفته شاید قابل تشخیص تر باشن.. ولی می دونی من دوست ندارم بهم بگن احتمالن دختره یا پسره... به خواهر خودم گفته بودن دختره بعد تو هفته 20 که رفت سونو فهمید پسره... همکارمم برعکس تو هفته 12 بهش گفته بودن پسره بعدا فهمید دختره... خلاصه اینکه هفته های 12 13 احتمال اشتباه هست ... از هفته 15و16 به بعد دقیق تره .......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم که به دکترم گفتم تو فامیل بیماری ژنتیکی داریم البته من و همسرم فامیل نیستیم ولی واسم غربالگری ننوشت و فقط تریپل نوشت که از هفته 14 به بعده از یه طرف ان تی هم ننوشت میدونم تریپل درباره این بیماری اطلاعاتی نمیده البته من توکلم به خداست ومیدونم انشا الله همه چی خوبه

ملی جون..... تو کدوم ازمایشگاه تریپل میدی ؟
خودشون گفتن باید سونو ان تی رو هم ببری ؟ دکتر من گفت برم ازمایشگاه رامین و اصلا حرفی از ان تی نزد در ضمن من الان 12 هفته و 4 روزمه چقدر دیگه وقت دارم واسه ان تی؟
بچه ها من الان به جاریم که پزشکه زنگ زدم و راجب سونو nt پرسیدم...گفت اجباری نیست بعضی از دکترا واسه محکم کاری می نویسن......تو مادارا با سابقه مشکل ژنتیکی یا سن بالا پیشنهاد میشه........یکم خیالم راحت شد
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
راستی جاریم گفت بهتره تو یک دوره بارداری 2 تا 3 بار سونو انجام بشه زیاد خوب نیست......دکتر من یه سونو هفته 8 میگه یه سونو (بدون مونیتور و پخش صدا داره) هفته 15 یه سونو هم ماه های آخر می نویسه .........
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد