2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان خوشگلا
برای همه دعا میکنم نینی هامون سالم بیان نینی منم تو اسفند میاد اگه به موقع بیادمن از وقتی باردار شدم بد غذا شدم دلم فقط بلو خالی میخاد به نظرتون تا چند وقت اینطوریم؟
سلام دوست جونای عزیزم.
دیروز رفتم دکتر... گفت اگه قلبش می زنه و رشدش خوبه مشکلی نیست ... سونو کرد گفت قلبش مثل ساعت می زنه قربونش برم انقدر بزرگ شده که واسه من دستاشو تکون می ده... دستش و مشت می کرد و میاورد جلو.... دکتر گفت اصلا جای نگرانی نیست گفت واقعیتش اینه که بعضی ها زمان حاملگی هم پریود می شن... آخه من دقیقا این دو ماه زمان هایی لکه بینیم شروع شد که باید پریود می شدم. دوباره 30 تا شیاف نوشت و گفت شبی یکی استفاده کنم. گفت کار سنگین نکن. ضمنا گفت هفته 12 که تموم بشه دیگه احتمال سقط خیلی کم می شه.
کلا دکتر من خیلی آرامش داره. من پیش دکتر کرم نیا تو بیمارستان صارم می رم...
خلاصه اینکه دوست جونا از همدردی همتون ممنونم هنوز لکه بینی دارم ولی از دیروز که رفتم دکتر یه کم خیالم راحت شده. بازم برام دعا کنید. از همتون ممنونم و امیدوارم نی نی همتون صحیح و سالم باشن..........
سلام به همه مامانا
مامان فندق خدا رو شکر که مشکلی نداری استرستو کم کن و فقط به خدا توکل کن ان شاا... که نی نی سالم و خوشکلت بی دردسر به دنیا میاد.
ایرنا عزیز هر چی میلت می رسه بخور و اصلا خودت رو مجبور به خوردن همه چیز نکن فقط سعی کن شیر و تنقلاتی مثل انواع مغزهای بادام و گردو و... مصرف کنی. دکتر من بهم گفته بود تا ماه 4 احتیاجی به آهن نداری و اگه نمی تونی گوشت نخور الان هم که وارد ماه 4 شدم بهم قرص فیفول داده بعلاوه من هم کم کم داره ویارم تموم می شه . حداکثر تا آخر ماه 4 این حالت رو داری نگران نباش.
مهراوه جان و الی جان و هر کدوم از مامانای گل که فوق میخونین ازتون راهنمایی میخوام.
من میخوام واسه فوق بخونم. به نظرتون:
1. الان شروع کنم واسه خوندن دیر نیست؟ شما از کی خوندین؟
2.با توجه به اینکه امتحان آخرای بهمن میتونم برم سر جلسه؟
سلام به همگی دوستان
بازم توصیه میکنم اون تایپیک باحال رو بخونیید
اینم لینکش:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=6474&PageNumber=12
من که تند تند میخونم که زود از یادم میره اما اینو خوب یادم مونده که بچه از 4ماهگی (دوران جنینی)تا دوسالگی
تواناییی یادگیری فوق العاده ای داره و از همون 4-5 ماهگی میتونه صدای مادر رو بشنوه
حتی اگه پدر با بچه حرف بزنه ونوازشش کنه متوجه میشه و عکس العمل نشون میده

ندا جان
در مورد فوق که پرسیدی بستگی به رشته ات و آمادگی خودت و اینکه چقدر از درس فاصله گرفتی داره
برای همین نمیتونم هیچ نظری بدم بهتره از هم رشته ای هات بپرسی
اما یه حواست به یه موضوع باشه اون موقع ماه هشتم هستی و اگه امتحان دادنت استرستو بالا میبره باید خیلی حواست باشه
یادمه دو سال پیش یه خانمی سر جلسه کنکور درد زایمانش گرفت وبلافصله بردنش بیمارستان و خلاصه همون موقع نی نی شو بدنیا آورد
یه وقت تو دومیش نشی دوباره این خبر رو از تلویزیون بشنویم(:
شوخییییییییییی
انشالله که به زودی بتونی تو آزمون فوق قبول ببشی