2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
قابل توجه مامانایی که ویار خواب دارن مثل خودم.....معمولا نی نی دخمله......واسه دختر ویار خواب میگیری.....من خودم از رو بتام و بی بی که زود مثبت شد و خواب زیادم حدس میزنم نی نی دخمله.......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلاطم جان سوزش ادرار من الان کم میشه و با آب خوردن خوب میشه.....ولی به دکتر که گفتم فورا واسم تست نوشت.....ممکنه عفونت ادراری باشه ...شما هم برو دکتر.........ترشحات واژن من بی خارشه ولی فکر کنم به عفونت ادرار ربط داره........راستی دکتر واسه شما تست غربال و سونو نوشت؟واسه من ننوشت فقط فشارمو گرفت و گفت اگه فشار خوب باشه یعنی همه چیز خوبه و سونو ننوشت
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام به همه
تلاطم جان. من فک می کنم الان 13 هفته و 3 روزم باشه. دکتر شاکری هم گفته پسره. تا ببینیم خدا چی می خواد.
منم نسبت به قبل زیاد می خوابم. از کارم که اومدم بیرون 2 هفته بعد باردار شدم. البته خودم نمیدونستم.
کندر هم خیلی نمیخورم.
مهراوه جان. منم تا قبل از بارداری شاید هر 6 ماه 1 دفعه سرم درد می گرفت. الان هفته ای دو سه دفعه سر درد می گیرم. خیلی وحشتناکه.
سلام سعیده جان
منم سونوی اولم رو پیش دکتر شاکری رفتم 8 هفته و 2 روزم بود بهم گفت 1 ماهه دیگه بیا تا جنسیتشو بگم. شما چند وقتت بود که جنسیتش معلوم شد؟
بچه ها منم سرد درد دارم و چند روزیه حالت تهوع جوذی که الان سرکارم نمیتونم پشت میزم بشینم
یه علامت دیگه برای تشخیص دخترپسر بودن اینه که اگه مادر دوران بارداری ورم زیاد داشته باشه و از نظر دیگران (ببخشید البته) زشت شده باشه نی نی دختره
اما اگر ورمش کم باشه(یا اصلا)ورنگ چهر ه اش هم باز شده باشه ودرکل همه بگن خوشکلتر شده پسره
خواهر من همینطور بود البته اونم مثل الان من زیاد میخوابید اما ورم نداشت خوشکلتر هم شده بود
ونی نی اش پسر شد