2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام بچه ها...
من از جمله کسانی بودم که به هیچوجه تا الان روزه هام اصلا قضا نمی شد. ولی اصلا فکرش رو هم نمی کنم که بخوام روزه بگیرم. چون به نظرم صد در صد اشتباهه. شاید تو سه ماه اول بچه کاملا از بدن مادر تغذیه کنه ولی شما فکرش رو بکنید تو 17 ساعت هیچی به بدن شما وارد نشه... حتی همون آب خالی... در حق خودتون و نی نی ظلم نکنید. این مسئله انقدر مهمه که حتی تو قرآن هم اومده...
راستی بچه ها شکم منم مثل قلب می زنه از دکترم پرسیدم گفت نبض رحمه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان فندق پس اون ضربان شکم مربوط به نبض رحمه
این موضع یه چیز عادیه؟
من که از 5شنبه که نزدیک افطار اینطور شدم خیلی کنجکاو شدنم بدونم چیه کمی هم نگران شدم
بابت همین نگرانی وبه سفارش همسرم دیگه روزه نگرفتم
اما دلم میگیره که نمیتونم روزه بگیرم
دیشب افطار مهمون داشتم چیزی احساس نکردم
لاما امشب فکر کنم خیلی زمان افطار سختم باشه
سلام به مامانایی که همه نگران روزه گرفتناشون هستن! بابا بیخیال این نی نیهای بیچاره که گناه نکردن گشنگی تشنگی بهشون بدین! من که اصلن فکر روزه گرفتنو هم نکردم هیچ دکترم هم گفت که با وجود اینکه وزنم یهو زیاد شده باید به تغذیه اهمیت بدم نکنه یه وقت به خاطر تعارف کردن با دیگران حتی سر کار چیزی نخورم!
قرار گزاشتم چیزای مفیدی که دکترم میگه رو بهتون بگم اولن به جز روغن زیتون از روغن کنجد و نون جو و نونای حاوی مغز (آفتابگردون و..) و اومگا سه استفاده کنیم. مایعات ( حتی آب مرغ؛ اب گوشت و آب ماست هم تأکید شد) خیلی زیاد بخوریم بخصوص اگه قرصای مکمل استفاده میکنیم. واسه گرم بودن هوا هم عرقایی که قبلن هم گفتم مث کاسنی و بهار نارنج و نسترن پیشنهاد شده.

حالا فک میکنین با اینهمه تأکیدی که به خوردن مایعات واسه ماها شده بازم میشه 15 یا 16 ساعت تشنه موند؟؟
به قول معروف خدا خیلی مهربونه و باما دوسته این خود ماهاییم که سختش میکنیم گاهی اوقات.

من مشکلم اینه که زودی نفسم به شماره میافته با یه کم حرف زدن یا راه رفتن که دکترم گفت نرماله قلبم هم مشکلی نداره (به ضربانش گوش داد) کلی خوشحال شدم.

راستی منم یه سوال... اگه کسی میره دنبال سیسمونی لطفن یه سری مارکای خوب معرفی کنه که کیفیتشون خوب باشن نه ازاونایی که همه میشناسیم و خیلی گرونن. من که دنبالش نرفتم ولی ایشالا بعد از تعیین جنسیت میرم.
عبادتای همگی قبول باشه و مارو هم از دعا فراموش نکنین.
من روز اول روزه گرفتم فکر کنید سحریم نخوردم شامم یه کم حلی که با افطار شوهرم خورده بودم یعنی 24 ساعت گرسنگی از یه طرف دلم واسه نی نی میسوخت از یه طرفم دلم نمیومد بخورم
دم افطار یعنی از ساعت 4 دیگه حتی جون حرف زدنم نداشتم تا حالا انقدر ضعف نداشتم بعدشم از خدا خواستم منو ببخشه
من روز اول روزه گرفتم فکر کنید سحریم نخوردم شامم یه کم حلیم
که با افطار شوهرم خورده بودم یعنی 24 ساعت گرسنگی از یه طرف دلم واسه نی نی میسوخت از یه طرفم دلم نمیومد بخورم
دم افطار یعنی از ساعت 4 دیگه حتی جون حرف زدنم نداشتم تا حالا انقدر ضعف نداشتم بعدشم از خدا خواستم منو ببخشه
سلام مامانا...

الی جون من هنوز جنسیت نی نی فسقلی مشخص نیست ...من از همتون نی نی فسقلیم کولوچوتره...ولی فعلا بهش میگیم یا سلول یا فسقلی .. البته چند تا اسم تو ذهنم هست ولی انشالله هر وقت مشخص شد اینجا میگم و نظر شما رو می پرسم..

مهراوه جون این چه حرفی ..من هم مثل تو خیلی دوست دارم روزه بگیرم و خودم می دونم می تونم چون قبل از اینکه بدونم حاملم گرفتم تو تابستون... ولی همسر عزیزم اجازه نمیده ...
بعد هم مشکل من این هست که بچه کوچیک خانوادم علاوه بر همسرم چند نفر دیگه هم هستن اجازه ندن ...+ خانواده همسرم..

راستش من خودم از روز اول ماه خیلی ناراحتم ...بیشتر وقت ها هم گریم میگیره...نمی دونم تا اخر چی کار کنم برام دعا کن...

فرزانه جون تو همین سایت یک قسمت هست برای زنان بارداری که دوقلو دارن من هم مثل تو احساس کردم دوقلوست اخی من هم شکمم خیلی اومده بود جلو و خیلی زود به زود گشنم میشد ولی وقتی سونو دادم گفت نه بابا مامان فسقلی یکی ...
تو هم برو تو اون قسمت شاید مشخصات اونهایی که دوقلو داشتن با تو یکی بود..بعد هم سونو بده ..خبرشم به من بده من عاشق دوقلو ام...یکی دختر پسر ناز و توپولی...
سلام به همه مامانای گل.
راستش منم روزه نمیگیرم. احساس می کنم به نی نی ظلم میشه.
من نبضی احساس نمی کنم. ولی ضربان عمومی قلبم رفته بالا. مخصوصا موقعی که از خواب ظهر بیدار میشم معمولا تا 10 دقیقه تپش قلب دارم. اوایل فشار داشتم و الان قرص آسپرین مصرف می کنم.
الی جان. من 5 هفتگی فهمیدم باردارم. آزمایش بتا ندادم. از نی نی چک ( بیبی چک ) فهمیدم. بعد دکترم کمی به خاطر ورمم نگران شده یه سری آزمایش دیگه داد که بتا جزئش نبود.
ولی یک نظریه غیر علمی می گه اگه سنگین بودی و انجام کارها واست سخت بود دختره. اگه هی در حال کار و دویدن بودی پسره. با اینکه غیر علمیه ولی در مورد من صدق می کرد. پارمیس خیلی اسم قشنگیه. ایشاله چه پسر چه دختر سالم باشه.
من دوست دارم اسم نی نی امو می خوام بذارم محمدامین. البته قطعی نیست. ولی احتمال 75% داره.
اگه هم دختر شد مریم.
منم دوقلو دوست داشتم. ولی خیلیییییی سخته.
سلاممممم روز همگی به خیر
فرزانه جون ممنون به خاطر توضیحت درباره تریپل
منم هر چند روز یکبار احساس میکنم یه لرزشی مثل ویبره زیر دلم میشه مثل اینکه یه قلطک کوچیک نا هموار با سرعت زیاد میچرخه البته واسه یه لحظه تا اونجا که یادمه قبل بارداری اینجوری نشده بودم
شما فکر میکنید از نی نیه
وای که با این خیال چقدر ذوق میکنم
سلام به همه مامان جونا
مامان کوچولو من ترجیح می دم دوقلو نباشن چون فقط برا دیگران بامزه است ولی مامان باباشون بیچاره می شن!!! آخه خودم دوتا برادر شوهر دوقلو دارم و از نزدیک مشکلاتشون رو می بینم. به هر حال از خدا می خوام همه نی نی هایی که قرار به دنیا بیان چه یه قلو و چه ده قلو سالم و صالح باشن و برای مامان باباشون خیر و برکت بیارن.