2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
عزیزم نگران حالت تهوع نباش...اصلا ربطی به هیچ چیز نداره....الان خدا رو شکر همه چیز خوبه....غذاهای پرنمک نخور....مواطب فشار خونت باش...اون دفعه یه اتفاق بوده...میوه و شیر و سبزیجات مرتب بخور
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام مامانای منتظر من که الان چند هفته س فهمیدم قراره مامان بشم. چند روزه یه کم دلشوره دارم البته سعی میکنم فکر بد به ذهنم راه ندم تا بتونم با نی‌نیم ارتباط برقرار کنم. ببینم اونایی که اولین باره مامان میشن الان میتونن حس مادرارو داشته باشن؟؟ یا همه مث من یه حس عجیب دارن ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیروز رفتم دکتر واسه کمر دردم ...سونو کرد و گفت همه چیز خوبه و ربطی به نی نی نداره ماله قوس زیاد کمرته...لکه بینی هم نداشتم ولی محکم کاری شیاف پرو‍سترون نوشت...20 تا به روش رکتال......پرو‍سترون معمولا اوایل حاملگی میدن.........
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام بچه ها. خوبین؟ فرشته ها تون خوبن؟ من دیشب خواب دیدم دارم به ی نی ام شیر میدم. نمیدونین چه حسی بود. فقط می تونم بگم توصیف نشدنیه. امیدوارم همه با موفقیت و سلامتی مامان بشن.
راستی شما خسته نمیشین از اینکه همش باید به پهلو بخوابین؟ من بعضی موقع ها بیدار میشم میبینم به طاق باز خوابیدم. خیلی میترسم.
مامانم میگه بچه خفه میشه اینطوری
میخوام کتابی که دکترم بهم معرفی کرده رو به شما هم معرفی کنم " همه مادران سالمند اگر " البته کتابای دیگه ای هم هست ولی به نظرم خیلی اطلاعات مفیدی میده یه چیزایی شبیه اطلاعات پزشکا که وقتی خیلی با حوصله باشن به ماها میدن!! راستی منو دوست خیلی صمیمیم به فاصله دوروز از هم متوجه بارداریمون شدیم اینجوری خیلی اطلاعات خوبی باهم ردو بدل میکنیم اگه کسی این تجربه رو داشته باشه میدونه خیلی حس خوبیه!‌
الی جان گاهی اصلا تهوع ندارم گاهی کم
گاهی اوضاعم حسابی به هم میریزه
malllly جون خوش اومدی به جمع ما
منم خواب نی نی مو یه بار دیدم داشتم باهاش حرف میزدم خیلی خوب بود
ولی در کل هنوز باورم نمیشه دارم مامان میشم و خودم از این موضوع ناراحتم
شاید برای این باشه که دارم از همه قایم میکنم(بجز مادر وخواهرام)
راستی من شبها خیلییییییییییی بد میخوابم
گاهی به اینور گاهی اونور گاهی به پشت

اون موضوع فکر کنم مربوط به ماههی آخره که فقط باید به پهلو خوابید
درسته؟
سلام دوست جونا. خوبید...
من زیاد خوب نیسم آخه امروز برای الین بار یه لکه قهوه ای دیدم . ظهر رفتم دکتر دوباره سونو کرد گفت همه چی خوبه. گفت احتمالا خودتو زیاد خسته کردی یا زیاد راه رفتی... برام شیاف پروژسترون هم نوشت. خیلی استرس دارم.
غصه دارم............
بچه ها جون به پهلو خوابیدن مال ماهای آخره الان هر جور دوست دارید می تونید بخوابید.
2810