2777
2789
عنوان

شوهرم میگه همینم که هستمممممممممممممممممممممم..................

| مشاهده متن کامل بحث + 8371 بازدید | 91 پست
منم گیشام

راست میگی واقعاااااا

حتی یه روز انقدر حرص خوردم که قلبم درد گرفت

فکر کن من همش ازش تعریف میکنم میگم خوبی مهربونی و از این حرفا، اون وقت خالم که اومده بود بهمون سر بزنه ازش پرسید عروست بهت میرسه؟
هیچی نگفت و به قول ماها " آغزی گوزون بوزدز"
وااااااای راس میگی؟

خدا شاهده که من همیشه پیش فامیل و دوست خوبیشو میگم.انصافا هم خوبه ولی نه تا اون حدی که من ازش میگم. ولی مطمئنم که اون یه بار خوبی منو پیش کسی نگفته.

و مطمئنم این بار کلی حرف برای زدن تو تبریز داره

اینو از اونجا میگم که پیش من از جاریم بد میگه.پس پیش اونم از من میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چه خوب شد که اومدی تهران نه؟
منم از بابت اینکه از فامیلم دورم خوشحااالم. چون اگه اونجا بودم هر روز خدا باید اونجا بودیم و میدونم که به مشکل بر میخوردیم. دوست ندارم برگردیم
فکر کن این یه هفته که اومده نمیذاره ظرفارو با ظرفشویی بشورم میگه تمیز نمیشوره.......
کار که میکنم همش بهم مثلا یاد میده.فکر کن دارم ماکارونی درست میکنم بهم طرز تهیه ماکارونی رو میگه. تو باشی حرص نمیخوری؟
آخه یه بار دوبار بود آره قابل تحمل بود ولی دیگه هر روز از صبح تا شب
البته خداییش خواهر شوشوهای من خیلی خوبن

من هم بد نیستم ولی این که مادر شوهرم منو بی عرضه بدونه حرصم میده.شایدم تقصیر خودمه.زیادی ازشون تعریف کردم.فکر کرده چه خبره!
یه چیزی هم که ناراحتم میکنه اینه که انتظار خیلی زیادی از همسر من دارن.
شغل همسرم طوریه که مسافرت زیاد میره. اینا هر با انتظار دارن براشون کلی سوغاتی بیاره.

این بار هر بار با همسرم حرف میزدم مادرشوهرم هی خورده سفارش میداد.منم حرصم میگرفت.
حتی برای برادر زاده هاش سفارش میداد...که چی؟ زشته به بقیه دادم به اونا ندادم...................................................................................................................
2810