2777
2789
عنوان

چند روز دیگه تولد شوهرمه! چی بخرم؟؟

543 بازدید | 17 پست
سلام. 2 هفته دیگه تولد همسرمه، یه چیز خیلی تک میخوام. خودش میگه ساعت یا عینک، ولی ساعت هم واسه سرکار هم مجلسی داره! عینکم شاید زیاد به کارش نیاد؟ چکار کنم؟ اگرم میشه چند تا چیز بخرم راهنماییم کنید لطفا
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
مرسی دوستم خودشو ببرم امتحان کنه یا با نظر خودم بخرم سورپرایز شه؟؟؟
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخوام برای تولد شوهرم دارت بخرم ............. به نظرم کادوی خوبی میشه هم سرگرمیه و هم دوست داره
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء
مرسییییییییییی مینا جون! لطف کردی بوس بوس
عینک ساعت اسپرت ساعت رسمی. ادکلن. ست چرم کیف پول مثلا چرم مشهد یا دزسا کیف اداری انواع لباس کمربند کراوات پیراهن تیشرت واسه همه اینا که میگم برند خوب و باکلاس و نسبتا ارزون میشناسم دیگه انواع کفش رانینگ کوه نوردی و... وسایل کوه نوردی گه بکارش بیاد. لباس ورزشی شلولر و گرم کن مثلا آدیداس دیگه ست لوازم بهداشتی. سرویس قهوه خوری دونفره کتاب اینا به کار همسر من میاد حالا هرکی بنا به سلیقه و نیازش و بنا به مناسبت
از این دستبند چرمیا که روش طلا داره تهران گالری کیا داره قیمتاش سیصد به بالاست. دیگه هارد کامپیوتر. کت تک اسپرت. هدیه های کوچیکترم چیزایی که دس داره مثل آلبوم موسیقی. یا گلدون طبیعی. واسه مناسبتای بزرگ دوتا بلیط کنسرت
2810