2777
2789
عنوان

تقدیم به همسرمممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 13995 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تاثیر گذار بود... امروز همش از این داستانا و حرفهای تاثیر گذار خوندم..حالا جناب همسری هم دارن با استادشون تشریف میبرن تهران..هوا بارونیه! من اصلا راضی نیستم و مدام غر میزنم و دعوا میکنم و سنگ جلو پاش میندازم..بهش گفتم اگه بری ،زنگ میزنم با استادت دعوا میکنم و بهش میگم مگه حمال گیر آوردی؟ اصلا چه معنی داره الکی پاشید برید تهران...اون بهم میگه بیا باهم بریم ولی من از اونجایی که مادربزرگم تازه فوت شده و مادرم تنهاست باید پیشش باشم و نمیتونم برم..بهش گفتم مگه من مثل تو بیکارم یا الافم؟
راستش روم نشد بهش بگم چقدر وقتی تنها میره دلم براش تنگ میشه و از لحظه ای که میره دلشوره میگرم تا وقتی که زنگ درو بزنه و بیاد تو... جقدر دلم میخواد مدام بهش زنگ بزنم و ازش بپرسم الان کجایی و چکار میکنی ...ولی غرورم نمیذاره..یا چقدر دلم میخواد باهاش برم تهران و یکم بریم بازار بگردیم و با اینکه دوتا بچه شیطون داریم خوش بگذرونیم... چقدر دلم میخواد بهش بگم اول بهم یه تضمین بده که سالم برمیگردی... روم نمیشه و دعوا میکنم و میرنجونمش
تنها کار اون یه بوسه هست...
امان از دست این غرورم که نمیذاره حرفامو واضح بزنم
بوسیدمش و گفتم عاااااااااااااااااااااااااااااااااااشقتم تا ابــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد نفســــــــــــــــــــــــــم
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
لیلا جون خیلی سخت می گیری زندگی به این سختی هم نیست علاقه ای که ابراز نشه فایده نداره فکر اینم بکن که اگه این طور پیش بری ممکنه ازت سرد بشه و دیگه بوسه ای هم در کار نباشه قدرشو بدون در هر شرایطی و سعی کن همراهش باشی اولش شاید سخت باشه ولی بعدا راحت میشه به قول استاد فرهنگ اول بنویس براش روی کاغذ که دوست دارم بعدا بگو دوست دارم و فرار کن کم کم عادی میشه
هیچ چیزی مثل غر زدن ما خانم ها روی اعصاب مردا راه نمیره دوست دارن همراهشون باشیم نه این که غر بزنیم بالاخره هر مسکلی یه راهی داره که همش با حرف زدن حل میشه
مرسی عزیزم منکه شوهرم هروقت داره میره سر کار میبوسدم و ازم خدا حافظی میگیره منم اینقدر ملولم که بوسشو که هیچ فقط میگم بسلامت اونم نصف نیمه ولی تا شب که بیاد کلی دلم واسش تنگ میشه ممنون از متن قشنگت
وای گریه م گرفت. همسرم یک ساعت پیش دوباره رفت سر کارش...برای 3 هفته ازم دوره! خدایا دیگه طاقت ندارم..... دیگه حتی وقتی کنارم هست دلم براش تنگ میشه..
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
مامان جوجو من فکر میکردم فقط من خل هستم و از این احساسات دارم (البته ببخشیدا قصدم توهین نیست).
منظورم اینه که منم زود بداخلاقیای شوشو رو فراموش میکنم و دلم براش تنگ میشه...
مثل امروز که زود خوابید و من دلم گرفته...
روزی به نام (روز مرد) وجود نداره... [smiley]s/sm_53.gif[/smiley]
اون همیشه من رو می بوسه حتی جلو دیگران و یا حتی وقتهایی که خیلی از دستش عصبانیم .اما من ...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
2810