2777
2789

دو ساله که عروسی کردم من روز قبل عروسی حنابندان گرفتم ولی مامانم برام لباس اجاره نکرد گفت من نمیکنم لباس خریدت رو بپوش (بامادرشوهرمم دعوا کرده بود)  جاریم هم درست یک سال قبل من حنا بندان گرفت ولی لباس حنا خرید نه از اون گرونا همون لباس مجلسی معمولی مامانش خریدمنم روز حنباندانم شام دادیم به مهمونا و ارایشگاه خودم رفتم ولی لباس خریدم رو پوشیدم حالا تو این دو سال که هر کی حنابندان میگیره بعد من لباس اجاره میکنه و فیلمبردار میگیره مادر شوهرمن هعی تیکه میندازن فلانی فلان کرد شما نکردید چون که لباس خریدم رو پوشیدم حنابندان دیگه مجبور بودم پاتختی که فردای عروسیه از قبل که لباس مجلسی داشتم اونو بپوشم به خاطر همین خیلی بهم تو روم گفتن خب من چیکار میکردم مگه چی کم داشتم از بقیه که یدونه لباس برام زیادی باشه ؟؟؟هیچ وقت از هیچی شانس نباوردم همیشه خواستم بهترین باشم ولی بد ترین شدم و حرف شنیدم اینم بگم چون مادر شوهرم با مامانن دعوا کرده بودن حسابی و تا الانم حرف نمیزنن میخواد بیشتر حرص بده این بیشتر منم ازار میده

اینم بگم تو خرید عروسیم یدونه کرم پودر برداشتم ۲۵۰ گفتن گرونه از اون ۸۰ تومناییه مزخرف خریدم که انداختمش اشغال

کفش مجلسیم یدونه کیف مجلسی داشت که ست بودن ۵۰۰ تومن بود پولش گفتن نمیدیم گرونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی کم داری 😑😑چرا توجه میکتی ب این ضرررررر زدنای مادرشوهرت..واقعن میبینم انقدر نی نی سایتی ها هی نیان در مورد چیزای مزخرف حرف میزنن حالم بد میشه ..بزن دهنش جر بده دیگه بار اول آخرش میگه تو ...اینجوری دیگه دهنشون میبندن

اونا باید برات لباس حنارو میخریدن یااجاره میکردن ارایشگاتم بااوناس حالاشمااگه دوس داشته باشیدمیتونیدشام بدید میتونیدم ندید زیاد نزار برات شاخ شه که همه وظیفه خودش بوده

کاربرتعلیقی وقدیمی ام

عزیزم میدونم خاطره ی بد برات جا گذاشتن.اما تو گدشته زندگی نکن.مادرسوهرت اشتباه میکنه تورو مقایسه میکنه.نباید این اجازه رو بهش بدی.یه بار قشنگ بشورش بزلرش کنار تا دیگه جرات نکنه زبون درازی کنه.

منم همجین مشکل مشابهی داشتم.قبل از عقد مادرو مادرشوهرم حرفشونش.مامانم سرویس خواب نداد از لجش.

ولی تاالان اصلا اجازه ندادم مادرشوهرم یک کلمه در موردش حرف بزنه.

بگدریم از اینکه دلم از مادرمم شکست.اخه تو سرویس رو به دخترت میدی نه به مادرسوهرش.ولی خب گدسته ها گذشته.فراموس کن و دلتو صاف کن و زندگیتو بکن.اینجوری خودتو اذیت میکنی فقط

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

عزیزم ول کن تو همه عروسی ها از این حرفا میشه فک می کنی اونای ک لباس حنا اجاره کردن بحث دیگه ای نداشتن من حتی خریدم نکردم عروسیم نگرفتن برام یدونه شال سرم ننداخت مادر شوهرم چون حسود بود الان همین کارارو برا دخترش نمی کنن هرس میخوره کاراماااااا

چون اون دل منه دختر جوونو شکست تاوان پس میده ولی من بازم راضی نیستم دوس دارم همه جوون ها به خوشبختی برسن

یکبار یک جواب درست بده تا قشنگ بشینه سرجاش

من احترام به بزرگتر برام واجبه اما بزرگتری که بزرگتری بلد باشه

اگه بازم گفت بگو من اختیار یک خرید پنکیک نداشتم شما چه توقع ها دارین؟ 

یا مثلا بگو آره خرید حنابندونش این بود خرید لوازم آرایشی و لباس زیرش هم تکمیل تکمیل بود تا چندسال

اولا که بیخیالش شو چند بار ک گفت بی محلی واضح بکن دیگه نمیگه ، بعدم ما هم همین رسم رو داریم لباس حنابندون رو خانواده عروس میخره ، ولی لباس پاتختی رو باید خانواده داماد بخرن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

عزیزم مقصر شمایی ک زبون نداری و لالی 

اون از خرید کردنت 

اینم از حرف نزدنت

یه بار مادرشوهذت میشستی دهنش برای همیشه بسته میشد

میگفتی هرکسی در حد ارزشش براش فراهم میکنن همون مراسمم خانوادم گرفتن بخاطر من بود وگرنه اگه به شما بود ک همون کارم نباید میکردن

راستی یبار ی جواب محکم بده بگو مگه شما مادر جان تمام سعیتو توانتو گذاشتی برا عروسیم یا خریدم؟؟؟؟؟؟

خب مامانم همون دوس نداشت بزاره اصلا پول نداشت نزاشت به کسی مربوط نیس ول کن خواهشن بزا از عروسیم خاطرات خوبی داشته باشیم محکم بزن دهنش

راستی یبار ی جواب محکم بده بگو مگه شما مادر جان تمام سعیتو توانتو گذاشتی برا عروسیم یا خریدم؟؟؟؟؟؟خب ...

همین دیگه بیشتر هم از لج اینکه با مامانم دعوا کردن تو عروسیم هعی میگه اخه مگه لباس چیه که هزار بار گفتع بشه درسته از مامانم خیلی ناراحت شدم هیچ وقت نمیبخشمش به خاطر لباس من اینقدر حرف شنیدم

خودت کرایه میکردی با همسرت!!!

بدبخت پدرمادرا !! همه کار باید بکنن که بچه ها راضی باشن...

همه کارای کرده شون دیده نمیشه😑

نکرده ها ،بعد دوسال هنوز حرفش هست...

دهن مادرشوهرتو میبستی میگفتی نمیخوام پدرومادرم اذیت بشن.

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

خودت کرایه میکردی با همسرت!!!بدبخت پدرمادرا !! همه کار باید بکنن که بچه ها راضی باشن...همه کارای کرد ...

اخه شوهرم بدون اجازه مادرش اب نمیخورد چه برسه بره برام لباس احاره کنه 

اخه شوهرم بدون اجازه مادرش اب نمیخورد چه برسه بره برام لباس احاره کنه

خب پس از مامانت نه ناراحت باش نه دلگیر...

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

2810