2777
2789
ینی کاری که تکنیکی نباشه رو گوش نمیدید؟

نه گوش نمیدم

کم اهمیت ترین چیز خواننده ست

یه خواننده خیلی معروف میتوته اهنگ اشغال بخونه

یه خواننده حمومی میتونه یه شاهکار بخونه

پس تکنیک مهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گوش نمیدم کم اهمیت ترین چیز خواننده ست یه خواننده خیلی معروف میتوته اهنگ اشغال بخونه یه خوانند ...

خب بله درسته ولی اگه صدای خوب و تکنیک خوب باهم ترکیب شن نتیجش میشه یه اثر خوب ولی خب بااین حسابم خواننده های کمی داریم که تکنیکی بخونن 😉

ریتم آهنگ شعر و بعدم صدای خواننده من اکثرا هر آهنگی گوش نمیدم باید آهنگش جادو کنه منو از عالم بیرون ببره..

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
2805
واقعا فقط سالی یه بار؟

اوهوم :) اطرافیانمم تعجب میکنن میگن علایقت خعلی خاصه ، اما خُب نظر من این نیست بیشتر با چیزایی حال میکنم که وادارم کنه به فکر کردن ، مستند میبینم یا فیلمایی که واقعا ارزش دیدن دارن و باعث میشن دید آدم عوض بشه ، میخوام چیکار آهنگای آبدوغ خیاری گوش بدم چه لذتی داره واسه آدم؟ جزء اینکه تو ناخودآگاه آدم اثر میزاره.

2810