2777
2789
عنوان

کاش تو این زمستان تو این هوای سرد

108 بازدید | 16 پست

کاش تو این زمستان تو این هوای سرد ما «پشه» نداشتیم که بتونیم راحت بخوابیم..دارم دیونه میشم آدم یخ میزنه ما پشه داریم از اون خون خوار ها بزرگ و پر سروصدا..از همسایه ها پرسیدم از هم محله ها از آدم ها اون سر شهر همه با این مشکل طرف هستن و فقط خونه ما نیست..حتی از فامیل و دوستان تو شهرهای دیگه

خداوکیلی تابستان این‌قدر پشه نبود که الان هست چند ساله اینجوریه قاعدتاً پشه تو هوای سرد تو زمستان نباید باشه..همه راهکارهای شیمیایی، خانگی، طبیعی، تکنولوژی استفاده کردم فایده نداشت 

فقط نمی‌دونم سیستم جهان و طبیعت بهم ریخته که زمستان پشه داریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

الهی عزیزم چقدر سخته حتما  از یه جایی نشأت می‌گیره کاش شهرداری کاری کنه براتون 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
پشه بند بزنید دور تخت و یه لامپ کم مصرف بیرون روشن کنید

مشکل من اینه تو این سرما و زمستان از کجا میان هرچی بیشتر میگذره هوا سردتر میشه بخدا الان این‌قدر سرده سیستم گرمایش رو حالت زیاد..دوتا پتو انداهتم بازم پشه هست 

الهی عزیزم چقدر سخته حتما از یه جایی نشأت می‌گیره کاش شهرداری کاری کنه براتون

مشکل اصلی من اینه آدم بیرون یخ میزنه داخل خونه هم سرده بازم پشه هست.. دیشب رفتم بیرون داشتیم یخ میزدیم پشه بود کاری به شهرداری ندارم اکوسیستم و سیستم این موجود به اسم پشه اینه تو سرما نباید دوام بیارن و باشن اصلا 

مشکل من اینه تو این سرما و زمستان از کجا میان هرچی بیشتر میگذره هوا سردتر میشه بخدا الان این‌قدر سرد ...

تخم ریختن و هست دیگه

توی محل کاری قبلیم شیفت وای میستادم و داخل یک باغ مانند بود و پشه داشت

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

2810