2777
2789
عنوان

خونه قولنامه ای بخرم

2426 بازدید | 10 پست
سلام دوستان به خونه ای قولنامه ای چقدر میشه اطمینان کرد؟ راهی هست که محکم کاری کنیم کلاه نره سرمون؟
عرضه مستقیم شیک ترین کارهای تمام برنز و برنجی در اینستاگرام Iran_boronz_admin ،به قیمت درب کارخانه ،مقایسه قیمت= خرید ،ارسال با پست به سراسر ایران
نه قولنامه ای دارآباد متری 3 تومن یکی هم اشرفی اصفهانی متری 2500
عرضه مستقیم شیک ترین کارهای تمام برنز و برنجی در اینستاگرام Iran_boronz_admin ،به قیمت درب کارخانه ،مقایسه قیمت= خرید ،ارسال با پست به سراسر ایران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به شخصه اعتماد نمیکنم پر ریسکه
فروششم خیلی سختهههه
الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
ببین دوست من من الان خودم تو خونه سند دار نشستم چون تو تهرانم و 90% خونه های تهران سند داره اما خونه ای که کرج دارم و الان برای فروش گذاشتم قولنامه ایه...چون کرج برعکسه تهرانه و پُره خونه قولنامه ایه. چند وقته پیش یه تاپیک و دیدم که اطلاعات داده. چون خودم تجربه ی خونه ی قولنامه ای دارم و حرفاش و کاملا تایید میکنم. پیداش کردم برات میذارم
پیداش کردمممممم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=886435 ببین اگر مواردی که این گفته اینجا رو داره با خیال راحت بخر.ما خودمونم اولش از قولنامه ای ترس داشتیم.اما با تحقیق با خیال راحت خریدیم.مشکلیم نداشتیم.خوبیش اینه چون قیمتش پایین تره از شر قسط وام راحتی
soooshi جان ممنون عزیزم لطف کردی