2777
2789
غسل صبر کن عزیزم والعصر زیاد بخون. من نوزاد شیرخوار دارم تو دوماه دو تا عزیز از دست دادم فقط خدا میدونه چه حالی داشتم و دارم اما متاسفانه زندگی برامون صبر نمیکنه زمان داره میگذره و دل خون من و شما و امثال ما روز بروز خسته تر و بهونه گیرتر میشه....از خدا کمک میخوام...
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
نگار ملائک تو را میان بوسه هایی که برای خدا فرستادم دزدیدند. عطر برگ های لیمو ، درخت توت ، کنار گارم زنگی و زیتون و میوه های کال درخت انبه باغ ها را چه زود به فراموشی سپردی؟! چگونه توانستی آن همه خاطره را در یک لحظه تمام کنی. همه را می بینم اما جزء تو که خاطره ای شدی ماندگار برای قلب هایی که منتظرت هستند. گناه آسمانی که تورا به آغوش کشید و باخود برد را هرگز نخواهیم بخشید تو میان بودنت و یادت ، یادت را برایمان گذاشتی و بودنت را افسانه ساختی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رویا جون من یک عمه خیلی خیلی خیلی مهربون داشتم که خیلی به پدرم وابسته بودن و همیشه با هم بودن از همه به من و خانواده نزدیکتر بودن یهو و ناباورانه فوت کرد دقیقا از صبح همون روز بابام حالش بدتر شد بدون اینکه بدونه خواهرش اسمونی شده و دقیقا بعد از دوماه بستری بودن از دستش دادم... داستان زندگی و عشق بابا و عمه ام افسانه است... همیشه عمه ام از بچگی بهمون میگفت من پیش مرگِ برادرم میشم!!! همه به این حرفش میخندین میگفتن از عشق زیادِ اما واقعا این اتفاق افتاد... مامانم از غصه رفتن این دو فرشته مشکل قلبیش بدتر شده و بستریه....

بسم الله الرحمن الرحیم وَ الْعَصْرِ1إِنَّ الْإِنْسانَ لَفی‏ خُسْرٍ2إِلاَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ وَ تَواصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَواصَوْا بِالصَّبْرِ تسلیت می گم.خدا بهتون صبر بده
برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج)...و شفای هرچه زودتر همه بیماران دعا کنید، به خصوص بیمارای کوچولو