2777
2789
عنوان

ارشد گرفتن برام آرزو شده کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان آنی جون :
1- برای انتخاب واحد به سه روش میتونی درسها رو انتخاب کنی یکی روش عادیه که باید سر کلاس بری یکی دیگه اش الکترونیکیه که تو خونه با اینترنت وصل میشی به کلاس و روش سوم که من همه درسهامو اینطوری انتخاب کردم خودخوانه که کتابها بهت معرفی میشه و تو خونه می خونی و فقط تاریخ امتحانها میری دانشگاه امتحان میدی که تقریباً 95 درصد امتحانات هم تستیه ...
2- من از اردیبهشت ماه پارسال شروع کردم تا آذر ماه که امتحانش بود و برای ترم بهمن پذیرفته شدم .
3- نه من کتابها رو گرفتم و تو خونه خودم خوندم من رشته لیسانسم مهندسی بود ولی ارشد مدیریت دولتی زدم که هم رشته ایه که خوندنیه و هم به کارم مرتبطه ...
4- هزینه این ترم هم 853 تومن شد ولی شهریه ثابت ترم پیشو هم که تو خونه خوندم و قبول شدم به هر حال میگیرن یعنی 507 تومن .... هزینه هر ترمش همین حدود 800 تومنه ...البته برای رشته خودمو می دونم احتمالاً برای رشته هایی که دروس عملی دارن بیشتره در ضمن می تونی شهریه شو در طول ترم خورد خورد بدی یعنی اجباری به پرداخت یک جاش نداری فقط تا یک روز مونده به شروع امتحانها باید تسویه کرده باشی ...
الان هم همینطوره منابعو معرفی می کنند مثلاً برای رشته من 4 درس بود و فکر کنم 6یا 7 تا کتاب و دقیقاً از همون کتابها سوال میاد ولی سوالهاشون اصلاً استاندارد نیست و بیشتر سوالها از پاورقی و جدول و ... میاد ...
مامان خانم واقعا ممنونم من می خوام خونه بخونم .البته رشتم هیچ تاثیری توی کارم نداره فقط واسه اینکه مرتبطه .چون ما یه غیر انتفاعی داریم و منم اونجا دارم کار میکنم ولی رشتم کشاورزیه! می خوام مدیریت آموزشی شرکت کنم .راستی بعد از ترم اول که تو خونه خوندی الان سر کلاس میری یا نه فقط امتحانا رو میری؟
شجاعت یعنی بترس بلرز ولی یک قدم بردار
نه عزیزم الان سر کلاس نمیرم چون روش خودخوان درسهامو برداشتم فقط برای امتحانهام قراره برم که از 31 اردیبهشت شروع میشه در ضمن من هم رشته ام مهندسی کشاورزی بود و الان دارم مدیریت دولتی می خونم ....
به نظر من پیام نور بیشتر برای رشته هایی خوبه که خوندنی باشه و خودمون بتونیم از عهده اش بر بیاییم چون خیلی رو استادهاش نمیشه حساب کرد کلاً 5 جلسه کلاس داره اگه بخواهی کلاس بری که اون 5 جلسه هم عملاً استاد کاری نمی تونه بکنه ...
من خودم کارمند پیام نورم برای اونهایی که سرکارندواقعادرس خوندن توپیام نورخیلی سخته چون منابع وامتحان سراسری دسته استادهیچی نیست من خودم ارشدراپیام نورگرفتم ولی خیلی عذاب کشیدم دوواحددرس2یا3تاکتابمعرفی میکنندکه اصلانمیرسیدم بخونم ولی شوهرم الان آزادمیخونه یک جزوه 30صفحه ای میخونه میره امتحان میده نمراتش هم همش عالیه دریک کلام پیام نورورودیش راحته ولی فارغ التحصیلیش سخته..............
خدایا بابت همه داده هایت شکر
مطمئن باش هیچ سختی نداره.نه پیام نور نه آزاد.
اینو هم یادتون باشه که ارشد نیاز داره به کلاس رفتن.حتی پیام نور.و کلاساش هم که زیاد نیست.من آزاد میخونم.یه هفته در میون دو روز.پنج شنبه جمعه.
اینو هم بگم برای خوندن درس و ادامه تحصیل فقط فکر اضافه شدن و حقوق و مزایا نباش.اصلا.به فکر این باش که مدارک دارن بی ارزش میشن.به این فکر کن که فردا برای بچه ت شاید مفید باشی.بیشتر بتونی کمک کنی.بیشتر از الانت.و اینکه علاقه خودت رو بهش توجه کن.
اگه از لحاظ مالی تواناییش رو داری برو بخون.
ارزش هم داره.از لحاظ علمی.
حکایت عجیبی ست رفتار ما آدمها،خدا می بیند و فاش نمیکند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند..