2777
2789
عنوان

*فرشته های بهمن89*

| مشاهده متن کامل بحث + 10267 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم مامان بهمنی هستم از اینکه نینیم بهمن بدنیا میاد خوشحالم چون منو باباش هم بهمنی هستسم هفته 13 بارداریم صدای قلب نینیم و شنیدم حتی آزمایش ان تی رفتم از نینیم سی دی گرفتم هر روز می بینمش دست و پا زدنش حس خوبیه من بعد از 14 سال تازه امسال اقدام کردم خداوند هم به من این نی نی و هدیه داد ازش کمال تشکر دارم امیدوارم هر چه زودتر بهمن بشه همه مامانای بهمنی عزیزشونو ببینند ...
2805
سلام به همه مامانای بهمنی، مامان جان و تپلی خانوم خیلی خوشحال شدم که نی نی من هم همسن نی نی شماهاست! منم تاریخ زایمانم رو تو سونو اول گفتن 24 بهمن! تپلی جون فکر کنم تاریخ بارداری من هم دقیقا مثل شماست ...
سلام به مامانای بهمنی
من تازه با این تاپیک آشنا شدم
نی نی منم 21 بهمن به دنیامیاد
الهیییییییییییییییییی قربونش بشممممممممممم
الان هفته 13 هستم
واسه سونوی سلامت هفته چندم باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وتعیین جنسیت؟؟؟؟؟؟
سلام منم احتمالا" هفت و هشت بهمن ماه مامان میشم خیلی دوست دارم این روزا زود بگذره هیچ وقت دوران بارداری رو وقتی برای خانمهای دیگه میدیدم دوست نداشتم اما عاشق بچه دار شدنم چی میشه این دوران یه جوری بگذره که اصلا نفهمی ............
خدا به همه اونایی که آروزی بچه دار شدن رو دارن این نعمت قشنگ و پاک و بده .
سلام فرشته های بهمنی منم اگه خدا بخواد همن مادر میشم نی نی من 22هفته ایشه تاریخ زایمان 28 بهمنه انشاءاله همگی نینی سالمی به دنیا بیاریم یه سوال داشتم کندر چطوری با مصرف کنم از همه ممنون .
2810