2777
2789
عنوان

جای من بودید حساس نمیشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست
مگه پیگیرته که کات نکنه خودت میگی پیام میدی اونم مجبوری جواب میده ولش کن اگه نیومد بدون تموم شده این ...

آره پیگیره میپرسه کجایی چیکا میکنی با کی هستی بعد همینارو من میپرسم دیر جواب میده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا 😂

چرا داره

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

مثل ماجرای من هر چه زودتر کات کنی راحت میشی بخدا بعد که دلبسته شدی سخت میشه 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
خب چرا تموم نمیکنه نمیزاره منم تموم کنم عاصی شدم دیگه 

سفت و سخت که جلوتو نگرفته ک باهاش بمونی...خودت میگی پیام نمیده حرف نمیزنه..تو هم‌ یه مدت پیگیرش نشی و جوابشو ندی تموم میشه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
مردا مشغله فکری دارن اینجوری میشن. هی نپرس چی شده. بدتر عصبی میشن.ممکنم هست که ازت سیر شده باشه. بهت ...

آره همینطور مثل خودش رفتار کردم بدتر عصبی شد انگار من براش مهمم در حالی که فکر نکنم براش مهم باشم 

آره همینطور مثل خودش رفتار کردم بدتر عصبی شد انگار من براش مهمم در حالی که فکر نکنم براش مهم باشم&nb ...

اگر به این نتیجه رسیدی که جایی نداری براش یک لحظه هم وقتت رو تلف نکن. من که شوهرم اینجوریه فکر جدایی تو ذهنمه. دیگه دوست پسر که دوزار نباید وقت و فکر بزاری براش.  

اره بابا ازین مردازیادن که خودشونو مجرد جا میزنن منم ازاینستا فهمیدم طرف زن داره خیلی داغون شدم چقدر ...

همشونم برا س كس ميخوان دختراي بيچاره رو

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
میگه داره

مشكلش زنشه

اگر به این نتیجه رسیدی که جایی نداری براش یک لحظه هم وقتت رو تلف نکن. من که شوهرم اینجوریه فکر جدایی ...

میخوام خیلی محترمانه تموم کنم جوری حرف حرف میزنه انگار مقصر منم ولی به قول شما دیگه وقتمو هدر نمیدم 

2810