2777
2789

بگید چی میخابددرست کنید ب منم کمک بشه

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الویه

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

قرمه سبزی تو خونه مامانمم.شبم کیک درستیدم

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

دعوتیم خونه ی مامانم قیمه بادمجون گذاشته

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏