2777
2789

کجا میفروشن؟ کیلوییه یا دونه ای؟

چن میخرن؟

یعنی کار مردم به جایی کشیده که از هرجایی که بتونن پول در میارن مث فروش مو برا اکستنشن

ولی باور کن اگه می گفتی میخوام کلیه بفروشم کمتر تعجب می کردم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مغزتم بفروش😋😊😁

کمک کار خونه من خونشو میفروخت تا برای بچش غذا بخره

خون

گرسنگی بد دردیه

فقر سخته

بعضیا جونشونم میدن تا دیه جونشون بشه پول زنده موندن بقیه اعضای خانوادشون

مسخره نکنید فقر رو

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

خیلی زشته فقر میدونید چیه گرسنگی و بدبختی میدونید چیه وقتی به هم نوع خودتون رحم نمیکنید وای به حال بقیه دل نشکنید که تاوان خیلی سختی داره😐😢

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
کجا میفروشن؟ کیلوییه یا دونه ای؟ چن میخرن؟ یعنی کار مردم به جایی کشیده که از هرجایی که بتونن پول د ...

فقیر ندیدی عزیزم

و ان شاالله یروزی هیچ کس فقیر نبینه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

چه اصراریه وقتی یسری از دوستان در مورد مساله ای اطلاعی ندارن اظهار نظر کنن؟؟!!! بله تخمک و اسپرم قابل فروشه.ومشکل خیلی از کسانی که بچه دار ننیشن رو حل میکنه.پس اگر بی اطلاعید لطفا توهین نکنید

کمک کار خونه من خونشو میفروخت تا برای بچش غذا بخره خون گرسنگی بد دردیه فقر سخته بعضیا جونشونم می ...

كتاب خون فروش رو زياد ميخونده احتمالا

راههاي زيادي هست واسه پول دراوردن

توجيه خوبي نيست واسه پول دراوردن صدمه به بدن بزنه ادم 

من واقعا اطلاعاتی ندارم ببخشید

عزیزم

من خودم آی وی اف می کنم برا بچه دار شدنم

می دونم مراحلش خیلی سخته

ایشون ببین چقدر به پول احتیاج دارن که همچین کاری می کنن😔

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
چه اصراریه وقتی یسری از دوستان در مورد مساله ای اطلاعی ندارن اظهار نظر کنن؟؟!!! بله تخمک و اسپرم قاب ...

خانم مطلع اسپرم نمیفروشن غیر قانونیه اینکار 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
اسپرمو نمیدونم جریانش چیه ولی تخمک طی یه عملی پانکچر تخمک رو میکشن و با اسپرم شوهر کسی که تخمک نداره ...

شگفتاااا

علم چقدر پیشترفت کرده

ی سوال دیگ پیش اومد ک بپرسم میخندین از ابجیم میپرسم پس😂😂😂

خدایا گاهی نگاهی😔😘
کجا میفروشن؟ کیلوییه یا دونه ای؟ چن میخرن؟ یعنی کار مردم به جایی کشیده که از هرجایی که بتونن پول د ...

واسه چی کلیه شو بفروشه وقتی فقط دوتا شو داره و ممکنه بقیه عمرش بهش نیاز پیدا کنه؟ مگه خله؟ ....

دوتا بچه داره پس به تخمک نیازی نداره خیلی عاقلانه تره ... عزیزم تا توی شرایط کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بايد از همسرت جدا بشي و ٤ ماه از اين داستان بگذره و بعد صيغه كسي بشي كه تخمكو براي خانومش ميخواد . بعد بايد صيغه رو ببخشي . يك پريود ازتون بگذره . بعد دوباره ميتونيد با همسرتون ازدواج كنيد 

عمل سخت و دردناكيه

هر خانوميم واجد دادن تخمك نيست بايد فاكتورايي رو داشته باشه