دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو نت یه سری آموزش گذاشته، باید ببینی مدل موهات چجوریه. اگر حالت دار باشه و موریزه نداشته باشه، بنظرم میتونی خودت انجام بدی. موهای لخت و افتاده یا موهایی که خیلی وز داره، سخته.
اره . من یبار یه مهمونی یهویی دعوت شدم تولد بود. بابلیسم هم خراب شده بود با پیچگوشتی درشت ک ...
😐موهات نمیسوخه🙄🙂
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
نه باوا. ۵ دیقه دورش نمیمونه که. همون لحظه ک پیچوندم یه ثانیه نگه میدارم ول میکنم سرد ک شد حالت می ...
😐چ کاریه خب یه بابلیس چندکاره بگیر راحت
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
بابلیسم وقتی خراب بود اینکارو کردم. الانم بابلیس جدید هم ک خریدم گاهی میرم سراغ پیچ گوشتی.خیلی راحت ...
🤣🤣😂😂عادت کردیا