2777
2789
عنوان

شوهرم بهم به زور پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 73 پست

منتظر اینجور کامنتا بودم , خداروشکر شوهر من همه پولش دست منه که به لطف بعضی دوستان انتظارم به پایان رسید

کی میخواین درست بشین نمیدونم ؟؟؟؟ وسط دردودل یکی نیاین رو اعصاب استارتر بیچاره

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
این وابستگی نیس ..ملکه بودن زن رو نشون میده که مثل ی خانم توی زندگیشه و خانمی میکنه    

اینکه ادم صبر کنه  شوهرش ماهیانه بهش پول بده اونم کمممم خانومیه؟؟؟؟اینکه دلت یه چیز بخواد اما شوهرت اجازه نده بخری  خانومیه ؟؟؟؟ملکه  ها هم استقلال داره

برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من زوده هنوز ، تو به این حالت ادامه بده پول بخوا و دلیلشو کامل توضیح نده ، به مرور زمان کاملا ...

بعضی وقتا پول ندارم برم ارایشگاه اصلاح کنم، بهش میگم، میگه تازه پول داده بودم، تازه منظورش 20 روز پیش بود، منم دانشجو هی میرم میام پول راه و خرجی جزوه 

هی میگم این همه خرج کردم، میگه کم خرج کن، هرچی هم خرج کردم واسه کارهای ضروری بوده، الان 20 روزه منتظرم پول بده برم ضد افتاب بخرم، پوستم حساس لک میفته همش. خیلی بریدم میخوام بشینم گریه.... 

اینم عز قانون های من در اوردیه مرد گناه کرده مرد شده؟ بعد میگیم چرا امار ازدواج پایین خوب مرده حق د ...

مرد نباید موقه ازدواج به شغل داشتن یا نداشتن زنش نگاه کنه...اونو باید بزاره به عهده زن که تصمیم بگیره بره یا نه با توجه به شرایط زندگی نه به خاطر کمک خرج بودن یا دست تو جیب خودش بودن

اینکه ادم صبر کنه  شوهرش ماهیانه بهش پول بده اونم کمممم خانومیه؟؟؟؟اینکه دلت یه چیز بخواد ...

گفتم بسته به شرایطش....با اینجور مردی که بخاد هی حساب کتاب کنه نه.....اگه اخلاق مرد درست باشه و زنم خودش تشخیص بده تو خونه راحت تره...این میشه ملکه بودن

گفتم بسته به شرایطش....با اینجور مردی که بخاد هی حساب کتاب کنه نه.....اگه اخلاق مرد درست باشه و زنم ...

زنی که تشخیصش این باشه خونه بمونه و پول تو جیبی بگیره راحت تره!!! جای بحث داره!!!! و تو دنیای الان تعجب انگیزه

گفتم بسته به شرایطش....با اینجور مردی که بخاد هی حساب کتاب کنه نه.....اگه اخلاق مرد درست باشه و زنم ...

البته تیپ شخصیته آدما متفاوته یکی ممکنه با سبک زندگی که شما میگید خوشحال باشه پس باید ادامه بده!!

زنی که تشخیصش این باشه خونه بمونه و پول تو جیبی بگیره راحت تره!!! جای بحث داره!!!! و تو دنیای الان ت ...

زنی که نیازی به گفتن نداره  که پول احتیاج داره یا نه و همه چیزش محیا باشه ..واسه چی بره  سرکار ؟!؟!  مگه اینکه به خاطر دل خودش  

زنی که نیازی به گفتن نداره  که پول احتیاج داره یا نه و همه چیزش محیا باشه ..واسه چی بره  س ...

در نهایت کسی جدیش نمیگیره !میشه یه موجود مصرف کننده! ملکه مصرف کننده

مخصوصاااااا در دنیای مدرن با همسران مدرن!

در نهایت کسی جدیش نمیگیره !میشه یه موجود مصرف کننده! ملکه مصرف کننده مخصوصاااااا در دنیای مدرن با ه ...

بزرگترین اشتباه ی زن اینه که زندگی آروم و بی دغدغه رو لایق خودش ندونه و خراب کنه که بخاد بدون دلیل موجه کار کنه....مخصوصا تو این دنیای مدرن!

[QUOTE=109109225]بزرگترین اشتباه ی زن اینه که زندگی آروم و بی دغدغه رو لایق خودش ندونه و خراب کنه که بخاد بدون دلیل م ...[/QUOT

زندگي آرومي رو كه خود آدم درست نكرده اعتباري بهش نيست!!!زني كه خودش نتونه پول در بياره همش در خطره حتي اگر خانواده يا شوهرش وضع مالي خوب داشته باشن! پس بريد يه حرفه ياد بگيريد ديگه از دختر بيل گيتس رفاه بيشتري نداريد كه 😂اونم خودش پول در مياره