2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم چشه😨😱😨😲😨😵😱😨😲😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 91 پست
منم ازجمعه میگم تاالان جمعه1ظهرپاشدم 3خوابیدم 8پاشدم 1خوابیدم 1ظهرپاشدم 3خوابیدم 6پاشدم

😨😱😨😲😨😲😲😨😲😨😲😨😲😨😲😲😨😲😨😲😲😨😦😨😦😦😵😲😨😲😨😲 دشویی میرفتی؟؟؟

تورو خدا مزاحم اونایی که میخوابن نشین😭

ن تخت گرفته خوابیده😃😃😃😃😃 😂😂 منتها بی سابقه بود خواستم ببینم از چ قرازه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه حمومم رفتم

😂😂 شوهر من کلا گیج بیدار شد گفت شام بیار بخورم😂 براش اوردم خوردیم باهم.دوباره گرفت خوابید😨😱😨😱😨😨😱تو پنج دیقه خوابش برده عمییییق😂😱😨😱😨😱😨😱

منم روزاى تعطيل اينجوريم، كسر خواب روزاى هفته س

😃😃😃 عه خو خداروشکر پ موردی نیس😆😆 امضامو لایک کن لطفا عزیزم😛😍😚😘

😂😂 شوهر من کلا گیج بیدار شد گفت شام بیار بخورم😂 براش اوردم خوردیم باهم.دوباره گرفت خوابید😨😱😨😱 ...

الان منم خوابم میاد ولی باید برم حرم باهمسر

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
بخواب خو

پر خوابی گرفتم😬

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مال من شده صب ۱۰ پاشه بعد ۶ بخابه تا فردا صب نگران نباش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
پر خوابی گرفتم😬

😂😂😂 خواب بر هر درد بی درمان دواست😎😎😎😎😎😎

الکی مثلا من نمیدونم ک اون خندست ن خواب😂

[QUOTE=108938284]😂😂😂😱😱تازه ب منم میگ بیا بخواب میگم ولم کن بابا😂😂 ترکیدم یک ساعت خوابیدم😂 ال ...

ن من ماشالله هر وقت اراده کنم میتونم بخوابم ولی دیگ واقعا خوابم نمیاد😂😂 این موقع از عصر بخوابم😆😬😬😬😬

😂😂😂 خواب بر هر درد بی درمان دواست😎😎😎😎😎😎  الکی مثلا من نمیدونم ک اون ...

😂😂😂این موسابقه هنو معلوم نشده برندش

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!