2777
2789
عنوان

***مشورت برای کلاس کنکور****

2554 بازدید | 14 پست
سلاااااااااااام خواهر من امسال سوم تجربی بود ومدرسه دولتی معدلش تا الان 19/63هستش واسه اینکه تواناییشو داره یه رشته تاپ قبول بشه -خواستیم کلاس یا مدرسه خاصی بفرستیمش که خیلی هم هزینش زیاد نباشه اگه کسی تجربه ای در این مورد داره دریغ نکنه حیفه از دست بده موقعیتاشو...ممنونم
شوهرم مشاور و مدرس کنکوره خواستی شماره اش را بهت بدم یه مشورتی بکن .بگو دوست همسرت هستم پول هم نمیگیره
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه تو کلاس کنکورها چی یاد میدن؟؟ همون چیزی که تو مدرسه هست و تو کتابای تست. تو اینترنت هم که این سال ها پر از جزوه و اینا هست. زمان ما نبود ولی الان هست فراوون
 before i die i want to be happy and make others happy
غزاله جان خب زودتر شروع کنه بهتره. سه ماه فرصت خوبی هست. ببین تو نت بگرده پره مشاوره و راهنمایی و برنامه ریزی هست پایه رو خوب بخونه تست بزنه. فرصت خوبیه که خودش رو از پایه تقویت کنه. من که از این اراده ها نداشتم. سه هفته مونده به کنکور درس خوندم!
 before i die i want to be happy and make others happy