2777
2789
عنوان

یعنی کی به زندگی عادی برمیگردم خدا....

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای الینا اسیرم تا 6 سره کارم دخترم هم اویزون من بنده خدا تا 3 مهد بود
مهدشون هم تابستون تعطیل کردن از فردا
رسما بدبخت شدم تا یه مهد پیدا کنم
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
مطهره جان
می ری توی تبادل نظر اون جا موضوعات دسته بندی شدند وارد موردی که می خوای میشی و بعد سمت چپ بالا نوشته موضوع جدید روش کلیک میکنی و توی کادر چیزی که می خوای مینویسی و یه تاپیک جدید ارسال می کنی
چند بار بردم بیرون مشکل اینه که پله زیاد داریم واسه کالسکه پایین جا نیس با بچه نمیتونم هروقت خواستم راحت بیارم پایین.هنوز راه نمیره همش بغلمه خسته میشم.
ذهن همه چیز است
هرآنچه می اندیشی همان خواهی شد...
سمیه جون منم دقیقا مثل تو هستم. من سر کار هم میرم وقتی میرم خونه حوصله بازی با بچم ندارم . از یه طرف دیگه عذاب وجدان میگیرم. بد غذا هم هست هر چی درست میکنم نمیخوره خستگی تو تنم می مونه.
همه کارام حتی حموم رفتنم هم عجله ای شده. ولی حالا میبینم مثل من زیاده یه جورایی خیالم راحت میشه.
حرف دل ما را میزنی . من هم بعد از 10 سال یه خاطر بچه خونه نشین شدم . اما خر چی فکر کردم نتونستم ان را به مهد یا کسی بسپارم . پشیمان یا غیر پشیمان معلوم نیست . اما چازه ای غیر این نداشتم . و الان از نظر مالی مشکل دارم
سمیه جان میتونی کارای هنری یاد بگیری تو خونه درست کنی و بعد بفروشیش
منم ی دخمله 9ماهه دارم و اینجا غریبم نه خانواده خودم هستن و نه خانواده ی شوشو تاج عروس بلدم بعضی وقتا وسایلشو میخرم درست میکنم و میبرم تو آرایشگاه میفروشم
خدایا سپاسگزارم🌺❤
منم خیلی ددری بودم تا قبل بچه آوردن از این کلاس میرفتم یه کلاس دیگه هر روز با دوستام این ور و اون ور بودیم ولی الان بیشتر خونه ام دخترم 16 ماهشه عصر ها میبرمش بیرون . خیاطی هم بلدم ولی دخترم نمیزاره بشینم سرش همه چی و بهم میریزه ولی عاشقشم و خیلی هم شیطونه