2777
2789
سلام من نزدیک 6 ساله دارم کار میکنم ولی هیچ پس اندازی ندارم.... همیشه آخر ماه بی پولم و بدتر اینکه یک شوهر ولخرج دارم.... که مدیریت من رو به حساب خساستم میگذاره
البته از اول زندگیمون با هم کار کردیم و خرج کردیم و خونمون هم 3 دنگش به نام من هست ولی نمیدونم چه طور هم اون رو عادت بدم پس انداز داشته باشه هم اینکه یک پولی جایی برای خودم بمونه
این جهان کوه است و فعل ما ندا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم شرایط اقتصادی خیلی وبی هیچ کسی نداره و درک میکنم ولی انتظار دارم حالا که هر دو هر روز صبح تا عصر سر کار هستیم حداقل یم امنیت کو چیک مالی داشته باشم
حقوق همسرم دو برابر من هست
من کارمند رسمی نشدم هنوز در این صورت یک اندازه حقوق میگیریم
باهم حدود 3 تومن درآمد داریم ولی خدا بده برکت قسط هامون هم زیاده
الان که چند تایی شون تموم شده نزدیک 1.5 قسط میدیم
400 پول مهد کودک . الباقی نمیدونم چطور تموم میشه
سلام من قبلا هرچی درمیاوردم میدادم سکه و طلا
حقوق شوهرم به همه چیز میرسی ولی تو این 1سال و نیم اخیر به لطف مموتی خرج خوردنمونم به زور درمیارم شش ماه ی بار لباس میخریم الحمدالله دکتر هم نمیریم
ارایشگاهم فقط شوشو 2ماهی ی بار میره
منم همه کارمو خودم انجام میدم
بچه هم نداریم
هههههههههههههه
خداجون دوست دارم*ساغر*
مشکل دیگه من این هست که کار کردنم رو وظیفه میدونند
مادر خودم معلم بودند .... الان که 62 سالشه همیشه مریضه و همه بدنش آرتروز داره .......... گاهی فکر میکنم یعنی پس فردای منم همینه
مونا جان یه جوری خودتو مجبور به پس انداز کن منم کارمند هستم ولی اصلا پس انداز ندارم یعنی همیشه درحال ارتقا هستیم اگر جمع کنم موقع تعویض خونه یا ماشین دودستی تقدیم میکنم ولی اون مقدار از حقوقم که بابت قسط وام های محله یا ادارمون میره خرج نمیشه وجزء پس اندازه دیگه
اصلا یه چیزی آدم باید درست زندگی کنه الان خرج نکنی بزاری واسه کی!؟
این فلسفه ی شوهرمه تو زندگی
هرچی هم بیشتر خرج میکنیم بیشتر دستمون مىاد
خداسلامتی بده غصه نخور
آدمهای ساده را دوست دارم .همانهایی که بد بودن هیچ کس را باورندارندومن نیک می دانم توازهمانهایی...