2777
2789
عنوان

شوهراتون حقوقشونوخودشون خرج میکنن یا میدن به شما؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 95 پست
ما همون اول ماه اقساطمون رو میذاریم کنار بعد هرچقدر موند تقسیم میشه بین دو نفرمون
هر چقدر که لازم باشه خرج میکنیم,اخر ماه هم هر چقدر از پولمون مونده باشه رو میذاریم کنار برای روز مبادا
اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوکی جون من هم دوست داشتم مثل تو بود اوضاعم

ما اصلا من و تویی نداریم حتی درآمد خودم هم میآد وسط.....از خیلی جهات خوبه
اما هیچ پول مخفی یا چیزی که برای خودم باشه و بدونم اگر هر اتفاقی بیفته مال خودمه وجود نداره

لذت ذره ذره جمع کردن و خرج کردن هم ندارم
یک پول قلمبه می آد در عرض ی ک هفته 4/5 می ره بابت قسط و غیره
1/5 هم میمونه تا آخر ماه
من شوهرم خیلی آینده نگره .اوایل ازدواجمون باباباش کارمیکرداونم حق وحقوقشو نمیداددرست اما با برنامه ریزی و گذاشتن تو حساب و...عرض4 سال از هیچی 20 میلیون جمع کرد و باوام تونستیم خونه بخریم ومن واقعا ممنونشم اگر من بودم حتما بدهکار میشدم.حالا منم شم اقتصادیم رفته بالا و به خانوادم راهکار میدم چون خانوادگی ما ولخرجیم.
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

به من ماهی 600 واسه خرجی خونه میده اما این وسطا هم گاه گداری پول جداگانه میده . بن کارتش هم دست منه هر از گاهی توش پول میریزن. در کل از نظر مادی اصلا واسم کم نمیزاره من خیلی از همسری راضیم
بودنش عادتیست مثله نفس کشیدن... خدا را میگویم... همیشه همراهت باشد
بتینا جون از من می شنوی همین اول در مورد مسائل مالی اگر می بینی طرز فکر همسرت مورد پسندت نیست صحبت کن واگرنه تا آخر عمر همینی و همش باید دستت جلوش دراز باشه
بهش بگو مثلا ماهی .... برات بریزه دیگه کاری به هیچی نداشته باش
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
سارا مامان جانان این 300 برا خرید لباس وایناست؟
خوشبحالت شوهرمن به پول توجیبی اعتقاد نداره ،به باباش رفته چون اون الان میلیاردره اما مادر شوهرم 100 تومن پس انداز نداره هرچی بخواد میگه حاجی براش میخره ،یه بار به شوهرم گفتم گفت مامانمو نگاه کن مثل اون هرچی میخوای بگو من پولشو. میدم بخر اما من خوشم نمیاداینجوری واسه همین میخوام کل حقوقشو بگیرم که به این هدفم برسم اما اینجوری هم مدیریت خرج میفته گردنم که سخته .!!
حالا فهمیدین منظورمو ؟بگین چیکار کنم؟
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

شوشوی من خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییییییییییییییییییییی فکرششششششششششششششش اقتصادیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی /اما مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن کاملا برعکسشمممممممممممممممممممممممم /
پستمو پاک کردم ...(به خاطر مسایل.. )

نه عزیزم اینو برام میریزه که هر چی خواستم بگیرم نه حتما لباس و اگه با هم بریم بیرون خودش خرید میکنه ...نمیذاره من کارت بکشم

به نظر من حتما با همسرت حرف بزنم ...
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …