2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه
عکسای خود را به ما بسپارید تا در زمان کوتاه طراحی

زیبایی همراه با عکس فرزندتان به شما تحویل دهیم.

هزینه طراحی هر عکس 3000تومان
آدرس کلوپ http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20076
وبلاگ Mersad1392.blogfa.com
j3zv1zj1a402ll3p0oi9.jpg qrpa9jpykvzxzzc0cjh.jpg k0g39cyebk5j0fu45f20.jpg qyqwqbwknzua6gxthzc9.jpg napag9rj2qc87qcr6lch.jpg 0ikariyyhzx8oo0mxtyk.jpg 54hdf5nit4r356cc2sju.jpg
مامان من کلا اهلش نیست کم خریدی زیاد خریدی همش میگه چرا خریدی؟

مادرشوهرمم قبلا میخریدم یه جوری برخورد میکرد یکبار همسرم گفت پول میدم مامانم هرچی خودش دوست داره بخره

از اون روز راحت شدم خودش میبره پول میده البته 8 ماهه مادرشوهرمو ندیدم باهاش قطع رابطه کردم امسال تبریکم نمیگم خودشمیدونه و پسرش
Lilypie Maternity tickers
چه قدر بدبختیم مازنا که از الان عزا گرفتیم چی واسه مامانا بخریم دقت کردین اصلا فکر خودمون نیستیم که چیدوست داریم برامون بخرن جالب اینجاست که من موقعی که روز مادری مادر شوهرو دودستی با گردن افتاده تقدیم میکنم به زبون مبارک خودش و دخترش نمیچرخه که بگن روز تو هم مبارک!!!!!
من نه ساله ازدواج کردم سال اول یک بلوز خریدم سال هشتادوسه سی تومان بعد از یک ماه دیدم بلوز رو انداخته دور که رنگشو دوست نداشتم
منم از اون سال تا حالا براش. نه روز مادر میخرم نه عیدی شوشو هم ناراحت شد دیگه براش چیزی نمیخریم راحت شدیم

من تا حالا از اونا هدیه نگرفتم نا سلامتی تنها عروس هستم شوهرم تک فرزنده دریغ از یک چوب کبریت
عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
واااااااااااااااااااااای بچه ها کیه روز مادر؟ چقدر زود اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الله اکبر... گاهی گمان نمی کنی ولی می شـــود...گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود!!!...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت اســـت... گاهی نگفته قرعه به نام تو می شـــود..گاهی بساط عشق خودش جور می شود....گاهی به صد مقدمه ناجور می شود... گاهی گدایٍ گدایی و بخت یار نیســـت ...گاهی تمام شهر گدای تو می شود!!!
چه تاریخیه؟ من این ماه کلی کار دارم.هیچ جوری نمیتونم کادربخرم.گریههههههههههههههه
الله اکبر... گاهی گمان نمی کنی ولی می شـــود...گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود!!!...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت اســـت... گاهی نگفته قرعه به نام تو می شـــود..گاهی بساط عشق خودش جور می شود....گاهی به صد مقدمه ناجور می شود... گاهی گدایٍ گدایی و بخت یار نیســـت ...گاهی تمام شهر گدای تو می شود!!!
چه تاریخیه؟ من این ماه کلی کار دارم.هیچ جوری نمیتونم کادربخرم.گریههههههههههههههه
تو خانواده شوهر من از بین 5 تا بچه فقط ما روز مادر و پدر کادو میگیریم
اونا اصلاً از این کارها بلد نیستن
سال های اول به بچه هاش زنگ می زدم بیاین با هم چیزی بگیرم به روی خودشون نمی آوردن
حالا من تنها میرم می گیرم

من مادرشوهرم خیلی پول به لباس میده ، ولی وسایل خونه اصلاً
من هم براش ظرف یا دکور می خرم

چند سال هم هست به مامانم پول میدم ( کارت هدیه )