2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .اگه میخواین برای کوچولوتون جشن بگیرین یه عالمه ایده جدید وشیک براتون داریم که همه رو هم طراحی میکنیم و هم اجرا.دقیقا مشابه نمونه های ژورنالی .(جشن سیسمونی،دندونی،قدم،تولد،الفبا،عبادت) 09153113335 www.tashrifatasan.blogfa.com مامانای گل مشهدی میتونن حضوری تشریف بیارن و از عکسهای ژورنالی دیدن کنن.(تمهای ویژه ما تم زنبوری،تم بالرین،تم سیندرلا،تم مینیونها،تم فوتبالی_ویژه جام جهانی_تم باب اسفنجی،تم کیتی،تم اتش نشان،تم ابنباتی)
تشریفات آسان طراحی و اجرا شیک ترین تمهای جشنهای کودکان و انواع میز کیک با بهترین کیفیت چاپwww.taashrifatasan.blogfa.com 09153113335 (مشهد کلوپ پاندا)
کاهو بخورید کاهو از نظر طب قدیم ایران سرد و مرطوب است و خواص زیر را دارد: ۱)کاهو تمیز کننده خون است. ۲)کاهو بعلت داشتن آهن خونساز است. ۳)ضد تورم است. ۴)کاهو خواب آور و آرام بخش است. ۵)کاهو برای ضعف اعصاب مفید است. ۶) کاهو ملین و ادرار آور است. ۷)خوردن کاهو برای مالیخولیا مفید است . ۸)کاهو زخم های مجاری ادرار و مثانه را درمان می کند . ۹)اگر کاهو را با سکنجبین و یا سرکه بخورند اشتها آور است . ۱۰)کاهو اثر ضد تشنج دارد . ۱۱)درد معده را تسکین می دهد . ۱۲)کاهو قوای جنسی را تقویت می کند . ۱۳)برای برطرف کردن درد سینه کاهو را بپزید و بخورید . ۱۴)زنان شیرده اگر می خواهند که شیرشان زیاد شود باید کاهوی پخته بخورند . ۱۵)ورم غدد لنفاوی را برطرف می کند.
گل پسرم آقا طاها 93/8/7 اومد تو بغل مامانش خدا جونم مواظب گل پسرم باش
نی نی منم 5 آذر به دنیا میاد جنسیتش معلوم نیست
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... خاله میشه به منم رای بدین؟ http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370