2777
2789
عنوان

وام 5 میلیونی

3609 بازدید | 32 پست
سلام دوستای خوبم 5 میلیون تومن وام جعاله مسکن از طریق خریدن اوراق گرفتم میخوام بذارم یه موسسه ای 5 تومن دیگه وام بده تا برای پول پیش خونه ازش استفاده کنم کسی می شناسه موسسه ای رو که با بهره کم وام قرض الحسنه بده ممنون میشم از راهنماییتون
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
هر چقدر تو اینترنت سرچ زدم چیزی دستگیرم نشد !
مرسی
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بری فرابورس اوراق بخری بهت سند میده میاری بانک مسکن یک هفته بعد وام 5 میلیونی بهت میده با بهره 15 درصد بازپرداخت 5 ساله البته من هنوز نگرفتم باید بانک بهم خبر بده
مرسی موجی عزیز: 5 تومن پولم باید چند ماه بمونه تو بانک؟

در مورد موسسات مهر وطن و مهر میهن با کارمزد 3 درصد کسی خبری داره
چون اسامس مشابه هم هست مثل موسسه مهرمیهن.من منظورم این نیست. فقط بانک قرض الحسنه مهر ایران
بدون سود وبا کارمزد 4% وام میده تا سقف 5 میلیون
حکمت وزیدن باد، لرزاندن شاخه ها نیست، امتحان ریشه هاست
سلام دوستای عزیز

اگر شوخ طبعید و برای شوخی کردن آمادگی لازم دارید توصیه می کنم این آدامس آب پاش رو از دست ندید

http://niazshop.ir/probuy.php?bz=46871&id3=58464
فروش پوشاک از سایتهای خارجی http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=29685
بانک مهر یعنی 4 برابر پولم وام میده بهره اش چند درصده؟ قسطش چی؟