2777
2789
تو خودت گرفتی تورو خدا؟

گرفتم که میگم عزیزم... منم از مامانم یادگرفتم ..ما اصلا ازین سرکه کارخونه ای های آماده نمیگیریم ..پره ضرر برا بدن ..آدم با این سرکه ها ترشی بگیره معده ش داغون میشه  ..ترشی فقط با سرکه خونگی مخصوصا سرکه سیب.. 

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیز..اگه سرکه سیب کارخونه ای بریزی روش ..اون دیگه سرکه طبیعی نمیشه که..یه سرکه مث سرکه کارخونه ا ...

سلام.
ببخشید یه سوال.
حتما باید جلوی آفتاب باشه؟ و اینکه تو این فصل سرما میشه گذاشت بیرون جلوی آفتاب؟

فهمیدم عزیزم😂😂😂 ولی جاریم گفت باید اب بریزی توش😑

جاریت راست میگه منم پارسال درست کردم اندازه دو لیوان آب ریختم هیچیش نشد خیلیم عالی شد همسایمون چندساله سرکه سیب وانگور میزاره ومیفروشه روشش همینه هم به انگور آب میریزه هم به سیب خیلیم عالی میشه عزیزم 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
نهههههه..جاریت شکر خورده... کپک میزنه دخترررر...نکنی اینکارو..آخه کدوم آدم عاقلی به حرف جاری گوش میک ...

تخصص نداریا! باید ابجوش بریزی عزیزم

نمک هم یه مقدار کم ک یه وقت تبدیل ب مشروب نشه   

یه سرچ بکن تو نت میبینی درسته

سلام. ببخشید یه سوال. حتما باید جلوی آفتاب باشه؟ و اینکه تو این فصل سرما میشه گذاشت بیرون جلوی آفتاب ...

اگه سرمای خییلی زیاد مث سرمای الانه زمستون بهش بخوره تلخ میشه عزیزم ..سرمای ملایم اشکال نداره.. درضمن تا هر وقت که سرکه ات نرسیده باشه هم مزخ اش تلخه وقتی رسید فقط ترش میشه.. من الان دبه ی سرکه ام رو گذاشتم تو آشپزخونه

تخصص نداریا! باید ابجوش بریزی عزیزم نمک هم یه مقدار کم ک یه وقت تبدیل ب مشروب نشه     ی ...

مشروب فقط با انگور قرمز و مشکی بوجود میاد و سرکه حرام میشه😑😐..تب جوش هم وقتی میریزی که از انگور شیره ددست کرده باشی و بخای تفاله اش رو تبدیل به سرکه کنی..اونموقع اس که چون تو تفاله آب چندانی باقی نمونده آبجوش میریزن روش.. نمک رو اصلا نشنیدم.. بلاخره هر کس با یع ایده و سلیقه ای سرکه درست میکنه گلی جان.. اگه آب جوش بریزی رو انگورآ سرکت غلیظ نمیشه.. مامان منم نمیریزه و بشدت سرکه غلیظ میشه جوری که انگار سرکه توش فلفل هم داره..ترش و تند میشه.. و بایدتو خوردن اون ترشیهایی گه با سرکه غلیظ درست بشه نهایت دقت رو کرد چون زودی میپره تو گلو.. ولی بشدددت خوشمزه س😍

گرفتم که میگم عزیزم... منم از مامانم یادگرفتم ..ما اصلا ازین سرکه کارخونه ای های آماده نمیگیریم ..پر ...

مزه چی میده ترش و ملس انگار لواشک خوردی؟؟ من خونگی یه بار خریدم اینقد خوشمزه بود کارخونه ایا مزه بد میده

بزن گوگل 

خالم سیب رو با پوست ودونش میریخت تویک دبه تا ۴۰ روز میگفت نباید تکون بخوره اگه تکون بخوره اون دبه میشه شراب 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست