2777
2789
عنوان

معرفی دبستان های پسرانه اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 176934 بازدید | 121 پست
سلام ...مدارس خوب در اصفهان زیاده ولی اگر یه مدرسه خیلی خوب از نظر علمی با محیطی شاد میخواین نوید عا ...

سلام عزیزم ، نوید تو خ اراسته ؟ همون نوید پسرونه ؟ ببخشید عشقم ولی دقیقا کجای محیطش شاده ؟ چه کلاس تفریحی یا هنری دارند ؟ اینکه معلم ورزش اقای صفدریان سیلی میزنه تو صورت بچه ها و میگه خفه شید اشغالا محیط شاده ؟ 

اینکه مدیر مدرسه اقای پرورش مدام به بچه ها پس گردنی میزنه و وقتی اعتراض میکتی میگه اروم میزنم و اینها پسرن و باید سفت بشن محیط شاده ؟ 

پسر من یکسال عمرش توی این مدرسه حروم شد . 

مدرسه غیرانتفاعی با کلاس ۲۸ نفره 

خوب دولتی که ۳۰ نفرند !! 

اگه واقعا دنبال داغون کردن روح و روان خودتون و بچه تون هستید ، ببریدش نوید . 

دیدم چندتایی از مامانها تعریف دبستان نوید رو کردند ، نوید پسرانه تو خ اراسته - یکسال تحصیلی پسر من ک ...

سلام عزیزم در مورد مدرسه دکتر شفیعی چه شناختی دارین من میخوام پسرمو ثبت نام کنم ولی بعضی ها خیلی در موردش خوب نمیگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام این پستو میگذارم با اینکه دیره واسه این ک راهنماییم کنین..

دوستان تو خمینی شهر یه دبستان پسرانه هست که میشه گف تو کل ایران تکه

اسمش ادبستان اساطیر هست

معلم ها و مدیرای مدرسه ب شدتتتتت به شادی و ورزش و آموزش ادب به بچه ها در تلاشند

و مدرسه رزمی ورزشی هست

ینی این جور نیست ک فقط کتاب تو مغز بچه ها کنن

الان دختر خاهرم میخاد بره دبستان 

ی مدرسه دخترونه در اون حد میخاد

ک همین قدر شاد و پر تحرک و پر انرژی باشن

اگ سراغ داشتین بهم بگین ممنون میشمممم🥰🥰🙏🙏🙏

سلام دوستان عزيزپيش دبستاني كه استعدادسبزروبهتون معرفي ميكنم معركه اس من هم دخترم اونجابوده هم پسرم ...

سلام برای دبستان پسرانه شما نظرتون چیه ؟

نویسنده رمان همخونه شرقی و این بود زندگی کاربر سال۸۷نی نی سایت
سلام عزیزم ، نوید تو خ اراسته ؟ همون نوید پسرونه ؟ ببخشید عشقم ولی دقیقا کجای محیطش شاده ؟ چه کلاس ت ...

بله من هم به عینه دیدم چه رفتار خشونت آمیزی با بچه ها دارند کادر آموزشی به شدت عقدهای وبد اخلاق 

سلام شما الان کجا بردین ک راضی باشید 

سلام ، مدتها بود نمیومدم نینی سایت - من بردمش دکتر محمد شفبعی - کلاس ۱۶ نفره با دو معلم ثابت - کلاس فیزیک ، شیمی و نجوم و زیست - هر ماه ازمون قلمچی / ۳ کتاب تست برای علوم ، ریاضی و علوم هم در کنار درسهای مدرسه کار میشه - من به شدت راضی ام و دیگه بچه ام را جا به جا نمیکنم 

بدی هاش ؛ بچه هایی که اونجا هستند همه از نظر اقتصادی سطح بالای جامعه هستند ، لوس و ننر هستند - 

همین ، واقعا نکته منفی دیگه به ذهنم نمیاد 

پسر من اول تا پنجم امام حسین بود ،اینقدر افتضاح شده  همون سال اول پشیمون شدم ولی هی هر سال گفتم سال بعد معلمش عوض میشه خوب میشه اشتباه کردم درش نیاوردم امسال که رفت پنجم به شدت افت تحصیلی کرد مدیر عوض شد معلما عوض شدن کلا مدرسه شد پایگاه بسیج به حای تمرکز روی درس روی مسائل سیاسی هستن بعدم فهمیدیم که چند تا دانش آموز حرکات جنسی انجام دادن ولی چون پشتوانه محکمی داشتن پشتشون گرفتن خلاصه امسال که میره ششم و خیلی حساسه درش آوردم 

امام حسین افتضاح شده سطح بالا کار میکنن ولی رسیدگی صفر تمام تکالیف را پاسخ نامه میدن خانواده ها چک بکنن همه کار رو دوش والدین ضربه ی خیلی بدی پسرم خورد سر صف جلو کلی دانش آموز تحقیرش کردن که بی نظمی چرا فرم نپوشیده  پسر بچه توی رشده بعد عید لباسش براش تنگ شد یه لباس شبیه فرم پوشید سر صف جلو ۳۰۰ تا شاگر تحقیرش کردن  بچم از اضطرابی که امسال پیدا کرد همه ناخوناشو خورده

سلام، تا جایی که من شنیدم و البته خودمم هم دارم تحقیق می کنم، سادات، امام صادق، امام باقر و زکریا از ...

زكريا افتضاحه متد درسي قديمي معلم ها فقط بلدن داد يزنن ناظم ها رضايي و ميكايلي پير و بي اعصاب استرس شديد به بچه ها وارد ميكنن كلاس ها كوچك و شلوغ تعداد زياد پذيرش ميكنن فقط بلدن پول بگيرن لطفا با دقت بچه ها را ثبت نام كنين به أسم مدارس بسنده نكنين

سلام، تا جایی که من شنیدم و البته خودمم هم دارم تحقیق می کنم، سادات، امام صادق، امام باقر و زکریا از ...

أصلا گول زكريا رانخورين كه افتضاحه هم از نظر كادر و ناظم ها هم ازنظر محيط كلاس عدم امكانات مناسب و يك محيط پر استرس با بهره علمي نه چندان مفيد 

سلام دوستان اصلا دانشگاه کوچک ثبت نام نکنین فقط پولوتونو دور میریزین بچه هم هیچی یاد نمیگیره اولش میگن همه برنامه ای داریم موسیقی زبان روانشناسی خیلی چیزای دیگه ک‌بعد برا هر برنامه ای جدا پول میگیرن اول سال نمی‌گم چقدر افزایش شهریه داره بعد وسط سال پونزده بیست میلیون دیگه باید پول بدین بد مسیر هست  خداتومن باید پول سرویس بدین بعدم یا سرویس خرابه یا خودتون باید برین بیارین یا اسنپ بگیرین اصلا ب درد نمیخوره