2777
2789
تازه فهمیدم چرا بعضی ها فقط مینویسن "وا!" ! واقعا جدایی میاره؟ چه حرف ها! مادرهمسر من اولین بار که اومد خونه مون بچه ام رو ببینه بعد از زایمان، بچه توی بغلم خوابیده بود، بدبخته نمیدونم چی چی هنوز تو نیومده و سلام نکرده داد زِد با ناراحتی که وای اینقدر بغلش نکن! بغلی میشه! بیچاره میشی! (بدون اغراق میگم که هنوز حتی سلام و علیک نکرده بودیم!) بعد ر وقت من نزدیک بچه نبودم میومدم میدیم مثلا یک ربعه بچه رو بغل کرده داره می چرخوندش توی خونه! همسرم به شوخی بهش گفت آره عزیزم تو اخلاق بچه رو خراب نکن! بزار مامانم اینکارو بکنه! ولی منظور خیلی جدی نگیر نمیدونم چرا با وجودیکه خودشون بچه دارن حسودی میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار دختر عمم که از من بزرگتره تو یه مراسمی بودیم همینکه بچه داداشم رو که نوزاد بود رو بغل کرد کل دست بچه رو تا مچ کرد تو دهنش من هم چندشم شد هم خندم گرفته بود ول هم نمیکرد
پیج آشپزی من