2777
2789
پسر من توی ۱۲ ماه و هنوز کامل ۱سالش نشده از بعد از ۴۰ روزگیش تقریباهرشب اینجوری میخوابه که وقتی شیرش میدم میزارم رو پام و میخوابونمش و بعد میزارم توی تختش بعد تقریبا نزدیک ۱ساعتی که از شیرش میگذره پا میشه وگریه میکنه با چشمای بسته و میخواد که دوباره شیرش بدم اما اگه زودتر از ۲ ساعت هم شیرش بدم دوباره دل درد میگیره و بیدار میشه و تا صبح بیچارم میکنه.طفلکی شبا هم خیلی خستس.قبلا هم رفلاکس داشته
اینم داستان هرشب ماست
اگه تجربهای دارین خواهش میکنم بگید
ممنون
دختر من هم همینطوری بود
دو سه ماهه بود به خاطر ریفلاکس 20 روز متوکلو پرامید + رانیتیدین خورد بهتر شد

الان دوباره داره رانیتیدین میخوره دکترش گفته یه ماه بخوره
مطمئن باش بچه درد داره که زود زود بیدار میشه گریه میکنه
پیش یه دکتر خوب ببرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام عزیزم انگار جای من تایپیک زدی و از زبونم نوشتی
پسرمنم 12 ماهه ست و دوهفته دیگه تولدشه
علاوه بر اینکه شبا مشکل شمارو داریم
روزها هم اصلا غذا نمیخوره و دهنش رو میبنده
طوری که من الان به شدت اعصابم بهم ریخته شده و مدام گریه میکنم
خدایا غم پدر و مادرمو نبینم....همین
عاطفه جان منم تا همین یکی دو هفته پیش پسرم دهنش رو میبست هیچی نمیخورد دکتر یه قرص داد گفت مریش به خاطر رفلاکس زخم شده و به خاطر همینه که دهنش رو باز نمیکنه.یکم بهتر شد بعد از مصرف قرصها ولی بازم نمیخورد مامانم براش قطرهویتامین گرفت خیلی بهتر شده ولی هنه چی نمیخوره
به اراد دکتر مولتی سانستول داده
چندروزی خوب میخورد ولی الان دوباره روانیم کرده
بخدا شبا که اسایش نداریم روزاهم با غذا نخوردنش خیلی رنجم میده
خدامنو ببخشه دیروز چندبار سرش بدجور داد زدم
اوایل خوب وزن میگرفت ولی الان اصلا
9300یا 400 قدم 76
8تیر 1 ساله میشه
تازه اراد شیرخشکی هستش زیاد میل شیرهم نداره فقط شبا خیلی میلش میرسه
ببین من تا حالا رو پام خوابش میکردم و میزاشتم تو گهواره
اونم تا صبح داد و بیداد و نق نق
همش میخواست غلت بزنه
الان چندشبه خودمون هم امدیم رو زمین و برا اراد هم یه تشک بزرگ میندازیم که راحت غلط بخوره وجاش تنگ نباشه
خداروشکرخیلی بهتر میخوابه و فقط برا شیر 2 بارپاشده و دوباره بدون نق نق زدن خواب رفته
حالا نمیدونم شانسی بوده یا واقعا چون جاش راحت و باز بوده بهتر میخوابه
توهم امتحان کن حتما
خیلی شبیه هم هستن
به خدا ما هم شبا پدرمون در میاد اصلا فرداشم به خاطر کم خوابی آدم کلافست و حوصله نداره
من صبح ها بهش فرنی میدم ظهرم اگه یکم برنج بخوره د با ریخت و پاش بعد از ظهرم بهش سرلاک میدم واسه شیر هم که ازم همش آویزونه
2810