2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیک دو ماهی هم طول می کشه تا اسپرم  تقویت بشه گفتم حالا ای دوماه داروی تقویتی چیزی بهم بده حداقل بچم پسر بشه ای همه صبر کردم والا دختر و پسر فرقی نداره ولی ما هیچ پسر نداریم دلم حداقل بچه اولم پسر بشه 

نزدیک دو ماهی هم طول می کشه تا اسپرم  تقویت بشه گفتم حالا ای دوماه داروی تقویتی چیزی بهم بده حد ...

برا رژیم پسردار شدن خودت از نی نی سایت و گوگل تغذیتو دربیار مطمئن باش دکترم همونا رو بهت میده و اینکه دکتر برا پسردار شدن میگه فقط یکبار نزدیکی باید باشه اونم روز تخمک گذاری

همه رو خوندم پناه بر خدا فعلا که شوهرم هم عمل نکرده ای بابا کلا خسته شدم از بس اقدام بی فایده داشتیم

نترس باردار میشی الان دیگه نازایی مطلق وجود نداره شوهرتم اگه احتیاج به عمل داره بگو عمل کنه روند درمانتون سریعتر میشه

آره خیلی  سر دو تا بچه هام با اینکه تنبلی شدید داشتم فوری باردار شدم  تراب زاده هم خوبه ...

سلام عزیزم من باردار نشدم متاسفانه دکتر ایازی چه روزهایی تو مطب هست خبر داری