نزدیک دو ماهی هم طول می کشه تا اسپرم تقویت بشه گفتم حالا ای دوماه داروی تقویتی چیزی بهم بده حد ...
واسه پسر دار شدن پیشتر گرمی بخور انبه ؛موز؛طالبی؛زعفرانو همیشه بخور ولی وقتی فهمیدی بارداری قطعش کن چون باعث سقط میشه ؛گل محمدی هل و دارچین همیشه با چای بخور ؛گلاب ؛چای نبات هم گرمه بخور ؛روزی یه لیوان رازیانه دم کن بخور تا دوماه . موقع پریودی به هیچ وجه نوشابه کاکائو یا ماست و لبنیات و مخصوصا برنج نخور و رحمتو گرم نگه دار پسر دار میشی به همین راحتی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
رژیم گرفت اما تو دوران رژیم باردار نشد با آی یو آی هم باردار نشد آخر با دارو بار ...
سلام ببخشید من الیگودرزیم بهم گفتن یه دکتر خوب برای تعیین جنسیت توی بروجرد هست که کارش عالیه و هرکس که رفته پیشش نتیجه گرفته من سه تا دختر دارم میشه اگه اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید؟
سلام خانما من میخوام پیش دکتر مریم ایازی بروجرد lvfجنسیت انجام بدم نمیدونم کارش چطوره لطفا اگه خودتون یا کسی رو میشناسید پیش ایشون نتیجه گرفته لطفا بهم بگیدددددددد؟