2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی کدوم مدلش خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7304 بازدید | 24 پست
اگه تا 5 تومن میتونی هزینه کنی mi8 بخر

شما هم داشتی شیائومی ؟ چطوره ؟ کارش و عمرش نسبت به گوشیای دیگه خوبه ؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته ...هرکی دختر داره جاش وسطه بهشته ...

نه تنها خودم بلکه همه اطرافیانم شیائومی دارن😂

همه هم راضی راضیم !

به نظر من نسبت به سامسونگ که همه میخرن عااااالیه! 

در کل گوشیای خیلی خوبی داره ولی اکثرا چون اسمش شیائومیه نمیخرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تنها خودم بلکه همه اطرافیانم شیائومی دارن😂 همه هم راضی راضیم ! به نظر من نسبت به سامسونگ که هم ...

آره بخاطر اسمش و چینی بودنش خیلیا قبولش ندارن کلا 

روی پیشونی فرشته ها نوشته ...هرکی دختر داره جاش وسطه بهشته ...

سلام خوبید؟ببخشید دخترتون با امپول جواب گرفت؟منم شرایطم مث شماست تاز بچمو بردم دگتر کرمی زاده از 4ماهگی رشدش افت کرد الان ک یک سالو 4ماهش چن ماهه قو و وزنش ثابت مونده

من اینو دیشب خریدم..الان ویدیوش فیلم نمیگیره..عکسامم خودبخود پریده..شما سردر میاری؟؟

راستش اصلا تاحالا به همچین مشکلی برنخوردیم 

به نظرم تا اولشه اصلا دستش نزنین که برای گارانتی گیر ندن ببرین همونجایی که خریدین نشون بدین 

بچه هافیلم اموزش کرم شب معجزه رودارم یه کرم شب عالیه ضد لک و ضدجوش و روشن کننده عالی پوسته خدایش خیلی کرم خوبیه صددرصد جواب میده دومین هفتم تاثیرشو میبینین اگ مشکلات پوستی دارین تلگرامم پی بدین فیلمشوبفرسم@maryami1420

سلام دوست عزیز ببخشید تو یه تایپیکی که راجب ساس بود نوشته بودی یه حشره هایی رو دیوار خونتون مخصوصا کلر زیاد میبینید من هم کلرمون تو حیاط طبقه بالایی هست اونم مرغ و خروس داره میتونم بپرسم اون حشرات چی بود چجوری از شرشون خلاص شدید ؟ مممنون .