2777
2789
عنوان

گال

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 28 پست
نه اصلا 

دو حالت یا تماس پوستی با کسی یا لباس کسی یا جایی رفتی که وسیله هاش تمیز نبودن.البته ازحیوناتم هست.دکتر اگه درست تشخیص داده باشه خیلی سخت از بدنت بیرون میره.فقط نخارونش.بدنت چرب نگه دار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من‌گرفته بود شب با دوستاش تو جنگل خوابیده بودن اونجا گرفت تمام تنش دونه های قرمز زده بود و شدی ...

چہ دارویی داد؟ چقدر طول کشید خوب شد؟ لطفا بگو

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
دو حالت یا تماس پوستی با کسی یا لباس کسی یا جایی رفتی که وسیله هاش تمیز نبودن.البته ازحیوناتم هست.دک ...

من یکماھہ گرفتم بچہ و شوھرمم گرفتن ھر چی دارو میزنیم باید چند روز دیگہ خارش شروع میشہ میدونی چی باید استفادہ کنم؟ بچہ م نصفہ شب تنش میخارید نمیتونست بخابہ دارم دیوونہ میشم پرمترین ۔ لیندان ۔ دارو ترکیبی ھیچی جواب نمیدہ فقط دو روز باز خارش شروع میشہ خستہ شدم از ملافہ شستن۔ 

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

خدا لعنت کنہ اونایی کہ میدونن گال دارن و میرن مھمونی و شبم میمونن و خدا لعنت کنہ مادریو کہ بچہ ش گال دارہ میفرستہ مھمونی با بچہ صاحبخونہ ھم بازی میکنہ چقدر بی فکرن بعضیا۔ از این بی فکریھایہ دیگران یک ماھہ اسیر شدم ھیچ جور خوب نمیشم نمیدونم دیگہ چکار کنم