2777
2789
عنوان

ارشد صنایع غذایی؟؟؟

1103 بازدید | 25 پست
سلام من کارشناسی زیست شناسی دارم میخوام بعد از 5سال از فارغ تحصیلی و حالا که دخترم یک ساله شده برای ارشد رشته صنایع غذایی شروع کنم به خوندن اما صبح که از خواب بیدار میشم انگیزمو از دست میدم همش به خودم میگم چه جوری بچه مو ول کنم برم دانشگاه تنها بشه چی میشه؟حالا ارشد بخونم که چی؟

دوباره شب نظرم عوض میشه !به خودم میگم تو که شاگرد ممتازی تو کارشناسی بودی حیف نیست درستو ادامه ندی؟

میشه از تجربتون بگید ؟چکار کنم تا دوباره انرژی بگیرم؟
همسرم عاشقتم...

عزیزم منم مدیریت خوندم دانشگاه تهران...اصلا تو کتم نمیره این شرایط الان...
تصمیم دارم بازم برگردم همون دانشگاه تهران ولی این بار برای ارشد...فکر کردم تا اون موقع اگه قبول شم..دو روز در هفته ست...یه پرستار میگیرم با خودم می برم دانشگاه اون تو نماز خونه بمونه من میرم کلاس و بینشون میرم پیش بچه م
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.