سلام نانا جون ......
عزیزم اون نکاتی که به مریم گفتم رو شما هم رعایت کن ........
هیچ وقت گله مادر همسرتو راه به راه به شوهرت نگو ..........
اگه میتونی جوابشونو بده اونم نه در حضور همسر ..... و در کمال احترام ... اگر نمیتونی گله به همسرت نکن ......
ارزشت پیشش میاد پایین ..... مطمئن باش مردی که زنش از مادرش یکسره غر بزنه در مقابل حرف های همسرش کور و کر میشه ...... یعنی هرکاری مامانش بکنه که بد باشه حتی جلو روی شوهرت ، شوهرت اصلا به روی خودش نمیاره ........ چون میدونه بعدا غر میزنی .....
من خودم خیلی از کارای مامان همسرم حرص میخوردم . همسرمم شدیدا طرفدار مامانش ....... اما خوب جلوی همسرم همیشه میگم اخی مامانت خیلی مهربونه ...... اخی مامانت فلان کارو برامون کرد ..... چند تا کارای خوب مامانشو میگم ... و اگه گله داشته باشم اونم یه گله بزرگ اونم به همسرم میگم ...... نه با گریه و حب و بغض ..... بهش میگم عزیزم شما قضاوت کن این رفتار مامان شما در مقام مادر درست بوده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من به شخصه همین که همسرم بگه مامانم اشتباه کرده برام کفایت میکنه و دلم اروم میشه ...... چون ایمان دارم که ازم حمایت میکنه .........
هر اتفاق کوچک و بزرگی رو برا همسرت نگو ..... نذار تبدیل به یه زن غر غرو بشی براش ....... نذار مادرش بشه بتش ......10 تا خوبی مامانشو بگو جلوش که نسبت بهت خوشبین شه ...... بعد یه بدیشو بگو ...... ببین چطور طرفدارت میشه ......... اصلا هم نه قهر کن نه حرف بدی بزن ....... یا اصلا در لفافه حرف نزن .........
حتی اگه برخلاف میلته از خوبیهای مامانش بگو ببین چطور نتیجه میگیری ......
وقتی از خوبیهاش بگی بعد یکی از بدیهاش همسرت با خودش میگه خوب اینهمه داره خوبیای مامانمو میبینه ... حتما مامانم یه کاری کرده که زنم بهش برخورده وگرنه همسرم خوشبینه ....... بعد حقو به تو میده و ازت حمایت میکنه .....