2777
2789
عنوان

با چه روشی شوهراتون به حرفتون گوش میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 70 پست
اینو بدون اگه خیلی سر به سرش بذاری یا هر اتفاق کوچکی هم که ناراحتت میکنه رو براش بگی کم کم ازت خسته میشه . کم کم صداتو نمیشنوه ......... اونوقت این تویی که عزت و جایگاهتو پیشش از دست دادی ........ پس کمتر گله کن ...... با خودش بگه همسرم اهل گله گذاری نیس ببین چقد ناراحت شده که اومده این یکیو میگه .......... مریم جون یه عمر حرف نزدی نتیجه ای نداشته حالا حرف بزن ... نه با خشونت و عصبانیت که با متانت وووو
میدونی شوهرم شاید به حرفام گوش کنه اما دل نمیده یعنی با دل و جون گوش نمیکنه حواسش نیست
ولی حرفای خیلی خوبی میزنی عزیزم ممنونم بازم بگو دارم قوت قلب میگیرم
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه حسرت اونایی رو میخورم که با نگاه کردنن به همدیگه میفهمن همسرشون چی میخواد اما من هرچی هم که گفته باشم فایده نداره
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد
مریم جون تغییر ممکنه اگه خودت بخوای ........ تو خودتو تغییر بده ببین همسرت خودبخود تغییر میکنه . فقط انتظار نداشته باش با یه بار دوبار تغییر کنه ... چند سال اون روش رو داشتی . حالا چند سال اینو امتحان کن ........ مطمئنا تغیر حاصل خواهد شد .....
از صفحه اول خط به خط بخون و نکات مهمش رو کپی کن که همیشه داشته باشی
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
از صفحه اول خط به خط بخون و نکات مهمش رو کپی کن که همیشه داشته باشی
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
2810